Οι «τσάμπα μάγκες» του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Οι «τσάμπα μάγκες» του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας

Απαντητική ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο. για τα όσα ακούστηκαν από τις παρατάξεις ΣΥΝ.ΑΡ.ΟΕ, ΡΙ.Α.ΚΙ.-Ο και Π.Δ.Σ.-Ο, αναφορικά με τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Εύβοιας (δείτε ΕΔΩ)...

Δείτε την ανακοίνωση:

Έκπληκτοι διαβάσαμε το «πολεμικό ανακοινωθέν» της ΣΥΝ.ΑΡ.ΟΕ της ΡΙ.Α.ΚΙ.-Ο και της Π.Δ.Σ.-Ο για τις πρόσφατες εκλογές του ΟΕΕ κατά τις οποίες η παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ τιμήθηκε από το 53,03% των μελών.

Η ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ ήταν η μόνη με πλήρες ψηφοδέλτιο με συμμετοχή δέκα (10) υποψηφίων για τη Τ.Δ. και επτά (7) για τη ΣΤΑ από την ΕΥΒΟΙΑ, σε αντίθεση με τους άλλους που κατάρτησαν ψηφοδέλτια … ανάγκης. Τελικά η ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ πέτυχε την εκλογή 4 εδρών στην Τ.Δ. καταλαμβάνοντας για πρώτη φορά την πλειοψηφία σ΄ αυτή και την εκλογή 3 υποψηφίων στην ΣΤΑ.

Αντί λοιπόν να σιωπήσουν και να κάνουν την αυτοκριτική τους για το ποσοστό που κατέλαβαν στις εκλογές , η πρώτη (η… φιλοκυβερνητική) αν εξαιρέσουμε τους υποψηφίους της, συγκέντρωσε αριθμό ψήφων όσοι οι παίκτες μιας «ομάδας βόλλεϋ»! Η δεύτερη ήλπιζε να μετατραπεί από «ρυάκι» σε ποτάμι αλλά πνίγηκε τελικά σε αυλάκι. Η τρίτη δε, συγκέντρωσε το 50% των ψήφων της ΔΗ.ΚΙ.Ο.!

Μιλούν για μπλοκάρισμα των συναδέλφων εκείνοι που μοίραζαν ψηφοδέλτια από κιόσκια που είχαν στήσει στο γύρω χώρο, θυμίζοντας εποχές δεκαετίας ‘80 , και οι άλλοι από τα πορτ-μπαγκάζ των αυτοκινήτων των υποψηφίων, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα την ελεύθερη βούληση των συναδέλφων . Εκείνοι όμως απάντησαν, και τους τοποθέτησαν εκεί που ανήκουν. Στη σκιά.

Εκεί κρύβονται όλα αυτά τα χρόνια, πετώντας κάπου-κάπου κανένα πυροτεχνηματάκι, για δηλώνουν τη παρουσία τους.

Δεν έχουν καταλάβει ότι οι εξελίξεις τους ξεπέρασαν! Ενώ εμείς κινούμαστε με «υπερταχεία» αυτοί πάνε ακόμα με «αραμπά»!

Όσο για το βολεματάκι, όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ποιοι προσδοκούσαν με εφαλτήριο την εκλογή τους στην Τ.Δ. να αράξουν σε κάποιο ….Λιμάνι μεγάλου Οργανισμού. Άλλωστε το διακήρρυταν δημόσια.

Μιλούν για διαδικασία ποιοι; Εκείνοι που δεν βοήθησαν και δεν πλαισίωσαν την εφορευτική επιτροπή, με μέλη από τις παρατάξεις τους , αν και ειδοποιήθηκαν 2 φορές επίσημα, την 15/11/2016 και με επανάληψη στις 30/11/2016. Όμως δεν ανταποκρίθηκαν .

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η καθυστέρηση της έκδοσης των αποτελεσμάτων μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας.

Πού ήταν αλήθεια όλοι αυτοί οι «τζάμπα μάγκες», εκείνες τις ώρες;

Αφού λειτούργησαν σαν «μπαχαλάκηδες» και αναστάτωσαν την διαδικασία πήγαν ήσυχοι να κοιμηθούν.

Τους συγχωρούμε όμως γιατί η ήττα θολώνει το μυαλό!

Παρ΄ όλα αυτά ελπίζουμε πια, να σταθούν δίπλα μας για να υπηρετήσουμε μαζί το θεσμό του Επιμελητηρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA