Παγκόσμιος θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μάικλ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Παγκόσμιος θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μάικλ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη ένας διάσημος τραγουδιστής προστέθηκε στη μακρά λίστα των καλλιτεχνών που πέθαναν το 2016 - Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2017 πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι του» από καρδιακή προσβολή, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ, σε ηλικία 53 ετών...

Ο ξαφνικός θάνατός του προκάλεσε παγκόσμιο θρήνο και «μούδιασμα» στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η αστυνομία εξετάζει τον θάνατό του ως «ανεξήγητο αλλά όχι ύποπτο», προσθέτοντας ότι δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο μέχρι την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιος, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Ο Τζορτζ Μάικλ γεννήθηκε με το όνομα Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου στις 25 Ιουνίου 1963. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια.

Οι πρώτες μουσικές επιτυχίες του Τζορτζ Μάικλ ήταν με το μουσικό δίδυμο Wham!, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Άντριου Ρίτζλεϊ το 1981. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Fantastic έφτασε στο Νο. 1 στο ΗΒ το 1983, όπως και ο επόμενος, Make it Big το 1984, ο οποίος περιλάμβανε και το σόλο τραγούδι του Τζορτζ Μάικλ Careless Whisper, το οποίο έφτασε στο Νο. 1 σε 25 χώρες.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία του «Last Christmas»

“Last Christmas, I gave you my heart. But the very next day, you gave it away. This year, to save you from tears, I'll give it to someone special.”

Το τραγούδι των WHAM κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου του 1984 κι έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία. Μιλά για έναν ανεκπλήρωτο, άτυχο έρωτα των προηγούμενων Χριστουγέννων και για την ελπίδα μιας νέας αγάπης τώρα που ξανάρχονται οι γιορτές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA