Τούρκος αστυνομικός εκτέλεσε τον Ρώσο πρέσβη - Φωτογραφίες και Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας στην Άγκυρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τούρκος αστυνομικός εκτέλεσε τον Ρώσο πρέσβη - Φωτογραφίες και Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας στην Άγκυρα

Ο Αντρέι Καρλοφ δέχτηκε τα πυρά ενώ βρισκόταν σε έκθεση ζωγραφικής μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους, στην Άγκυρα...

Αμέσως μετά την επίθεση, ο πρέσβης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Απο τα πυρά του άνδρα έχουν τραυματιστεί ακόμη τρεις άνθρωποι.

Οι τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας και ο δήμαρχος της Άγκυρας ανέφεραν ότι ο δράστης είναι αστυνομικός που ανήκε στην αστυνομική διεύθυνση της τουρκικής πρωτεύουσας αλλά δεν βρισκόταν σε υπηρεσία.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Σύμφωνα με τη Daily Sabah, την αγγλόφωνη ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Σαμπάχ, ο δράστης της επίθεσης φέρεται ότι ονομάζεται Μερτ Αλτιντάς και ότι είχε αποφοιτήσει από μια αστυνομική σχολή στη Σμύρνη το 2014.
Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο δήμαρχος της Άγκυρας, ανέφερε ότι ο δράστης ανήκε «στην αστυνομία», μια πληροφορία που έδωσε και η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, προσθέτοντας πως υπηρετούσε σε μια μονάδα αντιμετώπισης ταραχών.

Πληροφορίες: ΑΝΤ1, ΕΡΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA