Χαλκίδα: Οριστική καταδίκη για γνωστή γυναικολόγο! Με πλαστό υπερηχογράφημα έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν ποτέ έγκυος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Οριστική καταδίκη για γνωστή γυναικολόγο! Με πλαστό υπερηχογράφημα έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν ποτέ έγκυος (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Οριστική καταδίκη για γνωστή γυναικολόγο! Με πλαστό υπερηχογράφημα έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν ποτέ έγκυος (ΒΙΝΤΕΟ)
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr τον Φεβρουάριο του 2014 (δείτε ΕΔΩ) - Πρόκειται για την 62χρονη Χαλκιδέα γυναικόλογο Β.Σ, η οποία το 2007 εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο μία 42χρονη γυναίκα που οδηγήθηκε στο χειρουργείο για άμβλωση ενώ δεν ήταν έγκυος - Η γυναικολόγος είχε καταδικαστεί σε 29 μήνες φυλακή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτη, απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική βεβαίωση...

Η 62χρονη άσκησε έφεση και το Τριμελές Εφετείο Εύβοιας μείωσε την ποινή της σε φυλάκιση 13 μήνες και τη χρηματική ποινή στα 1.000 ευρώ. Η νέα εξέλιξη είναι ότι πριν λίγες μέρες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε τις ποινές και πλέον η καταδίκη της είναι οριστική.

Σημειώνεται ότι η 62χρονη συνέχιζε κανονικά να λειτουργεί το ιατρείο της ακόμα, καθώς είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης και μέχρι να τελεσιδικήσει ασκούσε τα ιατρικά της καθήκοντα, κάτι που είχε εξοργίσει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Ο δικηγόρος της 42χρονης, Αστέριος Κουρούπης είχε μιλήσει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Τσοκάνη, για την περιπέτεια που έζησε η πελάτισσα του.

ΒΙΝΤΕΟ

Η απίστευτη απάτη εγινε το 2007, όταν η άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών από την Στενή, επισκέφθηκε το ιατρείο της γυναικολόγου που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας, για να υποβληθεί σε «τεστ Παπ» και κατά την διάρκεια της εξέτασης η γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο.

Της αποκάλυψε οτι είναι δήθεν έγκυος με πλαστό υπερηχογράφημα, αλλά η γυναίκα δυστυχώς πείστηκε ότι εγκυμονούσε και της έδωσε 800 ευρώ, για να υποβληθεί σε άμβλωση, μιας και δεν ήθελε να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

Πράγματι οδηγήθηκε στο χειρουργείο ενώ δεν ήταν έγκυος και η απάτη αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν η γυναικολόγος της είπε ξανά ψέμματα ότι περίμενε παιδί, ζητώντας της αυτήν την φορά 750 ευρώ για να της κάνει την ψευτοάμβλωση.

Τότε η 42χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αφού συζήτησε με τον σύζυγο της, πήγε στο ΙΑΣΩ για εξετάσεις, όπου διαπίστώθηκε τελικά ότι δεν ήταν έγκυος και κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

Στη συνέχεια η 42χρονη υπέβαλλε μήνυση στην γυναικολόγο, η οποία συνελήφθη από την ασφάλεια Χαλκίδας με τα προσημειωμένα χαρτονοσμίσματα (750 ευρώ), αλλά αφέθηκε ελέυθερη και μέχρι να γίνει το δικαστήριο δήλωνε αθώα και θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης.

Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε 7 χρόνια μετά στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και η 62χρονη γυναικολόγος εισέπραξε 29 μήνες φυλακή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτη, απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική βεβαίωση.

Αποδείχτηκε περίτρανα στο δικαστήριο που διήρκησε περίπου όλη την ημέρα, ότι η γυναικολόγος Β.Σ. έπειθε την 42χρονη ότι εγκυμονούσε για να της αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως προαναφέραμε, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε τις ποινές και πλέον η καταδίκη της είναι οριστική.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA