Ηλεκτρονική Αθηνών: Ξεκινάει το Σάββατο ο πλειστηριασμός! «Στο σφυρί» τα εμπορεύματα από 50 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ηλεκτρονική Αθηνών: Ξεκινάει το Σάββατο ο πλειστηριασμός! «Στο σφυρί» τα εμπορεύματα από 50 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινάει η διαδικασία ρευστοποίησης των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών με τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, ανοιχτών και για το ευρύ κοινό, στις 21, 25, 28 και 30 Ιανουαρίου...

Συγκεκριμένα στις πρώτες τρεις ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ προϊόντων ανοιχτό προς τους ενδιαφερομένους, ενώ την τελευταία ημερομηνία θα διενεργηθεί ο πρώτος πλειστηριασμός για μέρος σημαντικού αριθμού προϊόντων της αλυσίδας, καθώς και για τα ακίνητά του.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Για τη διαδικασία του πλειστηριασμού που απευθύνεται και σε φυσικά πρόσωπα, θα χρησιμοποιηθεί ιδιόκτητο ακίνητο της Ηλεκτρονικής Αθηνών, το οποίο θα λειτουργήσει ως έκθεση εμπορευμάτων.

Συγκεκριμένα στο κατάστημα της Γλυφάδας (Λεωφ. Βουλιαγμένης 117), με τη συμμετοχή πρώην εργαζομένων της εταιρίας, θα πραγματοποιηθεί μπαζάρ εκποίησης της εν λόγω ποσότητας προϊόντων.

Η σύνδικος της υπόθεσης, που διορίστηκε από το δικαστήριο, δύναται να προχωρήσει στην πρώτη προσπάθεια ρευστοποίησης αποθεμάτων, που αποτελούν περίπου το 1/5 των συνολικών αποθεμάτων της εταιρίας.

Προηγουμένως, είχε πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός, όπου ρευστοποιήθηκαν κινητά-πάγια στοιχεία που αφορούσαν σε εξοπλισμό καταστημάτων της αλυσίδας.

Στην παρούσα φάση και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να εκποιηθούν 15.000 τεμάχια ηλεκτρικών συσκευών, αξίας που υπολογίζεται σε 550.000 ευρώ περίπου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA