Πόλα Ρούπα: Δυο χρόνια έμενε στην Ηλιούπολη με το ανήλικο παιδί της - "Ήταν ήσυχη και ευγενική" λένε οι γείτονές της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πόλα Ρούπα: Δυο χρόνια έμενε στην Ηλιούπολη με το ανήλικο παιδί της - "Ήταν ήσυχη και ευγενική" λένε οι γείτονές της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ως μια ήσυχη και ευγενική κοπέλα που δεν είχε πολλά πολλά με τη γειτονιά στην Ηλιούπολη, όπου τελικά συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (05-01-2017), περιγράφουν την Πόλα Ρούπα οι κάτοικοι της οδού Ζαΐμη - Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη έμενε στην παλιά μονοκατοικία δυο χρόνια!

Άνδρας που το πατρικό του σπίτι είναι στην οδό Ζαΐμη και εκεί μένει η αδερφή του, είπε πως όλα έγιναν περίπου στις 04:30 το πρωί, όταν οι κάτοικοι άκουσαν φασαρία αλλά δεν έδωσαν σημασία. Είπε επίσης πως σύμφωνα με την αδερφή του που είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής, η Ρούπα έμενε δυο χρόνια στην παλιά μονοκατοικία της Ζαΐμη και ποτέ δεν είχε προκαλέσει προβλήματα στη γειτονιά. «Την κοπέλα την έβλεπε και της είχε κάνει εντύπωση πόσο ήσυχη και ευγενική ήταν» τόνισε.
Η Πόλα Ρούπα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. Δεν το επιχείρησε καν. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν ο ανήλικος γιος της. «Μην πειράξετε το παιδί» φέρεται να τους είπε. Δεν έκανε δε καμία κίνηση να "πιάσει" το όπλο που είχε στο σακίδιό της και το οποίο βρήκαν μετά τις έρευνες στο σπίτι οι αστυνομικοί. 

ΒΙΝΤΕΟ
 
Πληροφορίες: Newsit, ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA