Τραγωδία στο Μικρό Βαθύ: Ανασύρθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μετά από πυρκαγιά σε σπίτι! Θρήνος για την Αναστασία - Σμαράγδα Νικολαϊδη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τραγωδία στο Μικρό Βαθύ: Ανασύρθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μετά από πυρκαγιά σε σπίτι! Θρήνος για την Αναστασία - Σμαράγδα Νικολαϊδη

Δυστυχώς οι πυροσβέστες δεν την πρόλαβαν ζωντανή - Πρόκειται για την 82χρονη Αναστασία - Σμαράγδα Νικολαϊδη η οποία το πρωί της Δευτέρας (02-01-2017) βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της που βρίσκεται στη περιοχή, Μικρό Βαθύ, δίπλα στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας - Πιθανότατα την έπνιξαν οι καπνοί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ισόγειο της μονοκατοικίας και οι γείτονες που είδαν τον καπνό να βγαίνει από το σπίτι, τηλεφώνησαν στην πυροσβεστική υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο.

Δυστυχώς όμως για την 82χρονη ήταν αργά, αφού την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της. Όλα δείχνουν ότι η φωτιά την έπιασε στον ύπνο και έχασε τις αισθήσεις της από τους καπνούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντική συσκευή.

Σημειώνεται ότι το σπίτι αυτό ανήκει στην ΑΓΕΤ και είχε παραχωρηθεί σε εργαζόμενο που εργαζόταν παλαιότερα στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Π.Υ. Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA