Χαλκίδα: Και ξαφνικά ο Φάνης Σπανός «αγάπησε» το Θαλασσινό Καρναβάλι - «Σας περιμένουμε στο μοναδικό, καταπληκτικό, φαντασμαγορικό, ανεπανάληπτο...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Και ξαφνικά ο Φάνης Σπανός «αγάπησε» το Θαλασσινό Καρναβάλι - «Σας περιμένουμε στο μοναδικό, καταπληκτικό, φαντασμαγορικό, ανεπανάληπτο...»

Απών από τις περσινές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Χαλκίδας ήταν ο Φάνης Σπανός και δεν είχε πάρει θέση για το όργιο σπατάλης που είχε σημειωθεί, ωστόσο λίγο μετά το φιάσκο της Π.Ε. Εύβοιας με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, ξαφνικά «αγάπησε» το Θαλασσινό Καρναβάλι του 2017 και μάλιστα άρχισε να κάνει και διθυραμβικές δηλώσεις τονίζοντας πως η Περιφέρεια θα συμβάλει και οικονομικά...

Πίσω από αυτή την απόφαση του Φάνη Σπανού, είναι φυσικά ο μέντορας του, Περιφερειαρχής Στερεας Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, το μόνο όργανο λήψης αποφάσεων σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, με τον Αντιπεριφερειάρχη να συμφωνεί σε ότι του ζητήσει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στη πανηγυρική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για το θαλασσινό Καρναβάλι, έδωσε το παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Δημήτρης Αργύρης που κατάγεται από την Αμάρυνθο.

Μάλιστα ο Φάνης Σπανός επιδόθηκε σε υποκριτικούς διθυράμβους στο facebook γράφοντας τα εξής:

Συμμετέχουμε και ενώνουμε δυνάμεις για να χτίσουμε ένα μεγάλο θεσμό. Σας περιμένουμε στο μοναδικό, καταπληκτικό, φαντασμαγορικό, ανεπανάληπτο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2017!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA