Άγριο ξύλο αγροτών με τα ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Άγριο ξύλο αγροτών με τα ΜΑΤ έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η περιοχή γύρω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν ανάμεσα στους αγρότες και τις δυνάμεις των ΜΑΤ...

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες φτάνοντας στο υπουργείο αντίκρισαν τις κλούβες των ΜΑΤ και τις αστυνομικές δυνάαμεις να είναι μπροστά στην είσοδο και να μην τους επιτρέπουν να προχωρήσουν. Σε αυτή τη θέα οι αγρότες εξαγριώθηκαν και επιτέθηκαν στις κλούβες με τους αστυνομικούς να τους απωθούν με χρήση χημικών.
Λίγη ώρα αργότερα και αφού η κατάσταση είχε ηρεμήσει προσωρινά, οι αγρότες εξαγριώθηκαν και πάλι, αφού αρνήθηκε να δεχτεί την αντιπροσωπεία τους ο γενικός γραμματέας του υπουργείου. 
 
ΒΙΝΤΕΟ
Ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4 προσαγωγές. Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία παραμένουν κλειστοί.Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις αλλαγές σε ασφαλιστικό και αφορολόγητο, ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει τα επίμαχα νομοσχέδια.

Οι αγρότες της Κρήτης έφτασαν λίγο μετά τις 7 το πρωί στον Πειραιά αποφασισμένοι όπως λένε να πάρουν ξεκάθαρες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση για ελάφρυνση των ασφαλιστικών και φορολογικών μέτρων που αφορούν τον κλάδο τους. Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι αγρότες της Κρήτης μετέβησαν με τον ηλεκτρικό από τον σταθμό του Πειραιά στην πλατεία Βάθης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA