Εύβοια: «Λουκέτο» έβαλαν τρία συνεργεία αυτοκινήτων! (Έγγραφα) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: «Λουκέτο» έβαλαν τρία συνεργεία αυτοκινήτων! (Έγγραφα)

Τρία συνεργεία αυτοκινήτων διέκοψαν την λειτουργία τους, μέσα σε λίγες μέρες, τον μήνα Μάρτιο...

Πρόκειται για ένα φανοποιείο με έδρα τη Νέα Αρτάκη, και δύο συνεργεία επισκευής οχημάτων σε Ιστιαία και Αλιβέρι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η Γενική Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ανακαλεί οριστικά τις άδειες λειτουργίας των εξής επιχειρήσεων:

1) με την επωνυμία Τεκίρδαγλης Αθανάσιος του Νικολάου (φανοποιείου-βαφείου) που βρίσκεται στη Ν.Αρτάκη του Δήμου Χαλκιδέων - (από 23-02-2017 αίτηση με την οποία ζητάει την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας συνεργείου).

2) με την επωνυμία Ντούρας Α.Ε. (γενικού συνεργείου, βουλκανιζατέρ, εξατμίσεων, φανοποιείου και αερίων καυσίμου) που βρίσκεται στη θέση "Μάνα" στο Αλιβέρι, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου - (από 21-02-2017 αίτηση του Ντούρα Σταμάτη με την οποία μας ενημερώνει την διακοπή λειτουργίας του συνεργείου).

3) με την επωνυμία Δ.&Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε. (συνεργείου τροχών, βουλκανιζατέρ) που βρίσκεται στην Ιστιαία, του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού - (από 28-02-2017 αίτηση του Δημητρίου Δημήτρη με την οποία ενημερώνει την διακοπή λειτουργίας του συνεργείου).

Ακολουθούν τα αποσπάσματα των αποφάσεων που υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA