Θαλασσινό Καρναβάλι: Προκλητική ομιλία της Λίλιαν Ζλακώνη - «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας! Ούτε απολογισμό θέλω να κάνω! Απολογείσαι όταν κάνεις λάθη..» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Θαλασσινό Καρναβάλι: Προκλητική ομιλία της Λίλιαν Ζλακώνη - «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας! Ούτε απολογισμό θέλω να κάνω! Απολογείσαι όταν κάνεις λάθη..» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θαλασσινό Καρναβάλι: Προκλητική ομιλία της Λίλιαν Ζλακώνη - «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας! Ούτε απολογισμό θέλω να κάνω! Απολογείσαι όταν κάνεις λάθη..» (ΒΙΝΤΕΟ)
Με αλαζονικό και επιθετικό ύφος τοποθετήθηκε η Λίλιαν Ζλακώνη στο δημοτικό συμβούλιο για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας...

Και ενώ οι δημότες περιμένουν να δώσει αναλυτικά όλα τα έξοδα στη δημοσιότητα, τα οποία ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, -όπως σας έχει αποκαλύψει το EviaZoom.gr-, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας "δεν είχα καμία όρεξη να μιλήσω απόψε..." . Όπως θα δείτε, τόνισε ότι η πόλη χαρακτηρίζεται από λίγους μικρόψυχους που δεν θέλουν να παραδεχτούν την τεράστια επιτυχία του Θαλασσινού Καρναβαλιού ενώ χαρακτήρισε αδαή όποιον λέει ότι υπάρχουν φτωχοί που πεινάνε, λέγοντας χαρακτηριστικά: "βέβαια υπάρχουν φτωχοί! είναι αρμόδιος ο ΔΟΑΠΠΕΧ να λύσει αυτό το πρόβλημα; Όχι..."

Σε άλλο σημείο είπε: "Ούτε απολογισμό θέλω να κάνω. Δεν χρειάζεται να κάνω απολογισμό. Επιμένει ο δήμαρχος και δεν έχω λόγο να μην το κάνω. Απολογείσαι όταν κάνεις λάθη...δεν απολογείσαι όταν κάνεις κάτι ιδιαίτερο και μεγάλο", είπε η Λίλιαν Ζλακώνη, φανερά εκνευρισμένη ίσως και από την προηγούμενη τοποθέτηση της Ελένης Μιτζιφίρη που χαρακτήρισε πανηγύρι «κιτς» το Θαλασσινό Καρναβάλι. (δείτε ΕΔΩ).

Παράλληλα, απευθυνόμενη στους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης είπε: "Το Καρναβάλι προσπαθήσατε πάρα πολύ και εδώ μέσα να το μικρύνετε, να το μειώσετε, να το ελαχιστοποιήσετε, να το κάνετε μηδέν και να το ρίξετε στον απόπατο, έτσι έλεγε τα σκ@τά ο παππούς μου, αλλά δεν τα καταφέρατε.."

Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολαυκευτικά λόγια για τον ΔΟΑΠΠΕΧ και τα στελέχη του, ενώ έκανε αναφορά ακόμη και για τον εαυτό της, λέγοντας ότι έχει πάθος και αγαπά αυτή την πόλη."

Δείτε όλα όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA