Εύβοια: Δεκαοκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Δεκαοκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Εύβοια με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 18 άτομα και συγκεκριμένα: 

- 4 ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και ναρκωτικών δισκίων. Επιπλέον, δύο εκ των συλληφθέντων, κατηγορούνται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, καθώς κατασχέθηκε από την κατοχή τους ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

- Ημεδαπός στην Ερέτρια από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για απόπειρα κλοπής από παλαιό ανενεργό κατάστημα (εστιατόριο) στην περιοχή.

- Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

- Οκτώ αλλοδαποί, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας και ειδικότερα:

(3) στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

(3) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,

(2) ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,

- Τρία άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί στο Βασιλικό  & στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, και ένας αλλοδαπός στην Κύμη, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- Τέλος, ένας ημεδαπός στην Ιστιαία για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA