ΑΟ Χαλκίς - Παναχαϊκή 1-1: Πήρε ξανά βαθμό κόντρα στην πρωταθλήτρια του ομίλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΟ Χαλκίς - Παναχαϊκή 1-1: Πήρε ξανά βαθμό κόντρα στην πρωταθλήτρια του ομίλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο ΑΟ Χαλκίς κατάφερε και πήρε στο τέλος την ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή...
 
Ο ΑΟ Χαλκίς κατέλαβε οριστικά την δεύτερη θέση και οι παίκτες αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Μία σημαντική θέση για την ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη που δεν οδηγεί όμως στην άνοδο και στην Football League.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 41′ με τον συνήθη ύποπτο, Γιάννη Σπανό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμάνη, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Πολίμου μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Χαλκίς πάτησε πολύ καλύτερα από τους Πατρινούς στο γήπεδο με τον πορτιέρο της Παναχαϊκής να κάνει απίστευτο παιχνίδι και να κράτα το μηδέν στην άμυνα της Παναχαϊκής μέχρι το 87′ λεπτό, όπου ο Ντελέκος με προσωπική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασίλη Σούλη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA