Καταπέλτης ο Πολάκης κατά Εισαγγελέα στη Βουλή: «Θα το σπάσουμε το σύστημα» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Καταπέλτης ο Πολάκης κατά Εισαγγελέα στη Βουλή: «Θα το σπάσουμε το σύστημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρεμφερείς καταγγελίες για άλλες υποθέσεις έχουν γίνει και κατά Εισαγγελέων που υπηρετούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας...

Δείτε τα όσα κατήγγειλε στη βουλή ο Παύλος Πολάκης:

ΒΙΝΤΕΟ
«Η πραγματικότητα ποια είναι; Πιάσαμε έναν μηχανισμό να προσπαθεί να παραχαράξει αποτελέσματα. Τον ελέγξαμε, διορθώσαμε την παραχάραξη και μου έκανε μήνυση ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Τζαβάρας για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου. Εμένα, του Υπουργού. Και παράλληλα, κάνει και μήνυση στους υπαλλήλους που με δική μου εντολή έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν παρακάλεσα κανέναν στη Βουλή. Προκάλεσα να με πάνε με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, για να ακουστούν αυτά εδώ μέσα. Και όχι με άρσεις ασυλίας Βουλευτή. Να με πάνε με τον νόμο και σας ξαναπροκαλώ και σας δείχνω. Κάντε την καταγγελία να πάω με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, όχι με άρσεις ασυλίας. Ως Υπουργός έκανα αυτό που έκανα.

Δεύτερον, με μηνύουν. Γίνεται αυτό σε σχέση με μένα και ενώ ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών -προσέξτε αυτό που σας λέω και εγώ θα τα πω με ονόματα και διευθύνσεις όπως πάντα-, με επτά σελίδες σκεπτικό -γιατί έγινε προανάκριση για πλημμέλημα-, λέει «αρχειοθετείται η υπόθεση, δεν συμβαίνει κάτι, ένας Εισαγγελέας ο οποίος ονομάζεται Καραφλός, ο οποίος ήταν αυτός που αρχειοθέτησε την υπόθεση SIEMENS-ΟΣΕ, τα 270 εκατομμύρια με τις άμαξες που δεν χώραγαν να πάνε στις ράγες, ο ίδιος ο Εισαγγελέας, ο οποίος πριν πάρει την απόφαση η Γερμανία να μην εκδώσει το Χριστοφοράκο, χειριζόταν το διεθνές ένταλμα και δεν έκανε τίποτα, ο ίδιος ο Εισαγγελέας στο χαρτί το οποίο έστειλε ο Εισαγγελέας Εφετών ο κ. Καραφλός, ο ίδιος ο Εισαγγελέας από πίσω γράφει δεν συμφωνώ με την αρχειοθέτηση, ενώ έγινε προανάκριση για πλημμελήματα, η υπεξαγωγή εγγράφου. Λέει δεν συμφωνώ, ασκήστε δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. 


Αυτό έγινε και θα ελεγχθεί αυτό το πράγμα. Γι’ αυτήν την μήνυση μιλάει ο κ. Γεωργιάδης.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA