Πρωτομαγιά: Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Πρωτομαγιά: Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση στη Χαλκίδα, τα συνδικάτα των Τροφίμων – Ποτών, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις ΖΟΥΡΑ, του ΝΗΡΕΑ, του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, της επιτροπής αγώνα Νοσοκομείου Χαλκίδας, της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ, της Ομάδας Γυναικών Χαλκίδας, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι έδωσαν το στίγμα της φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς «Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά»...

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης παρουσιάστηκε αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά με απαγγελίες, κείμενα και μουσική. Χαιρετισμό απηύθυνε από το Σωματείο Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ο Βαγγέλης Σταματούκος.
Στην κεντρική ομιλία ο Σπύρος Λοξός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΝΗΡΕΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: Η Πρωτομαγιά δεν είναι ούτε μνημόσυνο ούτε επετειακή εκδήλωση. Είναι μέρα τιμής, μνήμης, όχι απλά αγώνα, αλλά ολόπλευρης αναμέτρησης με το κεφάλαιο, γιατί σε κάθε Πρωτομαγιά σε όλο τον κόσμο οι εργάτες διεκδικούν αυτό που είναι αναγκαίο για τη εποχή τους. Φέτος την Πρωτομαγιά η Εργατική Τάξη στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο βρίσκεται αντιμέτωπη με ολόπλευρη επίθεση όχι μόνο σε ορισμένα εργασιακά δικαιώματα αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA