Παρελθόν από 01-01-2018 το γνωστό λαδόξυδο...
Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου σε εστιατόρια, ταβέρνες και ουζερί, θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα.
Το χύμα λάδι απαγορεύεται και έτσι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.
Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου σε εστιατόρια, ταβέρνες και ουζερί, θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα.
Το χύμα λάδι απαγορεύεται και έτσι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.