Μετωπική Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για ασφάλεια, Αυγενάκη, Siemens (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Μετωπική Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για ασφάλεια, Αυγενάκη, Siemens (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίκαιρη ερώτηση Μητσοτάκη για τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας εξελίχθηκε σε μετωπική σύγκρουση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ στη Βουλή...

Πανικό και απόγνωση καταλόγισε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας καθώς όπως είπε γίνεται πραγματικότητα η έξοδος της χώρας από την κρίση και ξαναβρίσκει το βηματισμό της. Η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει και αυτό δεν βολεύει, είπε χαρακτηριστικά, επιρρίπτοντας στον κ.Μητσοτάκη απόλυτη υιοθέτηση της ακροδεξιάς ατζέντας, ταύτιση με τον Αδωνι Γεωργιάδη και διχασμό, επειδή την ίδια ώρα που καταγγέλει γενικευμένη ανομία, συγχαίρει την αστυνομία για τις επιτυχίες της.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για κατάργηση των μονάδων και των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και δομών του σωφρονιστικού συστήματος, ενώ κατήγγειλε στελέχη της κυβέρνησης ότι δικαιολογούν τη βία και καθυβρίζουν την αστυνομία. Η ΝΔ, τόνισε, θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων και δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA