Έξω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας: Έδειραν 48χρονο άστεγο για να του πάρουν 30 ευρώ - Δύο συλλήψεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Έξω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας: Έδειραν 48χρονο άστεγο για να του πάρουν 30 ευρώ - Δύο συλλήψεις!

Συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (29-06-2019) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, δύο Χαλκιδέοι και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 39 ετών και οι δύο, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη αρπαγής και ληστείας, κατά συναυτουργία...

Από τους αστυνομικούς αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί τους (άνδρας – γυναίκα), τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προσέγγισαν 48χρονο άστεγο που βρισκόταν έξω από τον ΟΣΕ Χαλκίδας, πλησίον της Παλαιάς Γέφυρας, και αφού τον ακινητοποίησαν, τον μετέφεραν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους και με την άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και μία τραπεζική κάρτα σίτισης, εγκαταλείποντας τον ακολούθως, πλησίον του σημείου της αρπαγής του. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 48χρονος μετέβη, νωρίτερα, στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο άτομα. Στην κατοχή της 39χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αποσπάσει, το οποίο αποδόθηκε νομότυπα.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA