«Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε.» στο Βασιλικό: Μόλις ένα κρούσμα εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχων σε όλο το προσωπικό - Καταθέτει μήνυση σε τοπικό blog των Ψαχνών που δημοσίευσε αστοιχείωτη καταγγελία από άγνωστο αποστολέα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε.» στο Βασιλικό: Μόλις ένα κρούσμα εντοπίστηκε κατά την διάρκεια ελέγχων σε όλο το προσωπικό - Καταθέτει μήνυση σε τοπικό blog των Ψαχνών που δημοσίευσε αστοιχείωτη καταγγελία από άγνωστο αποστολέα (ΦΩΤΟ)

Ελέγχους για κορονοϊό πραγματοποίησε σε όλους τους εργαζόμενους η ίδια η εταιρεία «Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε.» που βρίσκεται στο Βασιλικό Χαλκίδας... 

Είχαν προηγηθεί δύο κρούσματα που τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα, ενώ κατά την διάρκεια των δεκάδων ελέγχων καταγράφηκε ακόμη ένα, το οποίο τέθηκε και αυτό σε απομόνωση.

Παράλληλα, με ανακοίνωση της η εταιρεία τονίζει ότι θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος ιδιοκτήτη τοπικού blog που εδρεύει στα Ψαχνά, διότι δημοσίευσε χωρίς να διερευνήσει μία καταγγελία από άγνωστο αποστολέα, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία του/της καταγγέλουσας, αναφέροντας «ότι ο εργοδότης της εταιρείας είναι ένας εγκληματίας που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές στο βωμό του χρήματος».

Σημειώνεται ότι την ίδια καταγγελία είχε λάβει από τον ίδιο άγνωστο αποστολέα και το email του EviaZoom.gr, χωρίς να αναφέρει το ονοματεπώνυμο ή κάποιο τηλέφωνο και σε απαντητικό email που του στείλαμε ώστε να μας αποστείλει τα στοιχεία του/της ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, απάντηση δεν λάβαμε ποτέ και γιαυτό δεν δημοσιεύτηκε όπως ορίζει ο κώδικας επαγγελματικής ηθικής και κοινωνικής Ευθύνης των δημοσιογράφων, σε μία περίοδο που οποιοσδήποτε μπορεί να φτιάξει email και να στείλει το οτιδήποτε λόγω εμπάθειας ή προσωπικών διαφορών χωρίς να φαίνονται τα πραγματικά του στοιχεία.

Ανώνυμες καταγγελίες μπορεί να στείλει βέβαια ο οποιοσδήποτε αλλά για να δημοσιευτούν πρώτα πρέπει να γίνει ρεπορτάζ για να βρεθούν τα στοιχεία.

*Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται η ονομασία του blog αλλά το EviaZoom.gr δεν το δημοσιεύει για να μην του κάνουμε, αν μη τι άλλο και διαφήμιση την οποία επιδιώκει έστω και αν είναι αρνητική.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA