Ειδικό Δικαστήριο για τον Μητσοτάκη και όλους τους επίορκους προαναγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη για το παρακράτος και την πλήρη καταπάτηση του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - «Θα γίνει έρευνα μέχρι τέλους...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ειδικό Δικαστήριο για τον Μητσοτάκη και όλους τους επίορκους προαναγγέλλει η Όλγα Γεροβασίλη για το παρακράτος και την πλήρη καταπάτηση του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - «Θα γίνει έρευνα μέχρι τέλους...» (ΦΩΤΟ)

Με δηλώσεις της η υποψήφια Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε Ειδικό Δικαστήριο για τον Κυριακό Μητσοτάκη και όλους τους επίορκους για το παρακράτος και την πλήρη καταπάτηση του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα...

Η Όλγα Γεροβασίλη καταλογίζει όχι μόνο πολιτική αλλά πραγματική ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αφήνοντας ανοικτά τα ενδεχόμενα για εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή αλλά και παραπομπής του στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωταγωνιστής ενός σκανδάλου που συγκάλυψε, έναν παρακρατικό μηχανισμό με τις υποκλοπές, την πλήρη καταπάτηση του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.

Και αυτά την στιγμή που η ώρα για την τελική έκθεση της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη χρήση κατασκοπευτικού λογισμικού φτάνει γιατί το ζήτημα στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να πούμε ότι αγνοείται στο ποιο σημείο βρίσκεται.

Περίπου 35 σελίδες αφορούν την Ελλάδα! Θα κάνουμε έρευνα μέχρι τέλους. Δεν ξέρω εάν θα συστήσουμε εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή, ούτε εάν προκύψουν ποινικές ευθύνες για να παραπεμφθεί ο κ. Μητσοτάκης στο Ειδικό Δικαστήριο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για την αστυνομική βία τόνισε: «Είχαμε και επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι σε τέτοια έκταση...»

Η υποψήφια Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι υπήρχε αστυνομική βία και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι στην ίδια έκταση με την διακυβέρνηση της ΝΔ. Είπε ότι κατέβαλλε προσπάθειες για να περιοριστούν ακροδεξιοί θύλακες και σχέσεις επίορκων με το οργανωμένο έγκλημα. Τόνισε πως «ο εκάστοτε πολιτικός προιστάμενος δίνει τον τόνο για την στάση της Αστυνομίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA