Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγύρισαν και μέσα στην Αγία Σοφία που έχει μετατραπεί σε τζαμί - Εκεί θα γίνει και η φιέστα για την εκλογική νίκη του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν πανηγύρισαν και μέσα στην Αγία Σοφία που έχει μετατραπεί σε τζαμί - Εκεί θα γίνει και η φιέστα για την εκλογική νίκη του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Και μέσα στην Αγία Σοφία στην Τουρκία συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να πανηγυρίσουν την νίκη του για τις Τουρκικές Εκλογές της 28ης Μαΐου 2023...

ΒΙΝΤΕΟ που μετέδωσαν Τουρκικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν τους υποστηρικτές του Ερντογάν να πανηγυρίζουν έξαλλα και να φωνάζουν «Αλλάχ...» για την νίκη του και μέσα στην Αγία Σοφία, η οποία από το 2020 έχει μετατραπεί σε τζαμί.

Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας (29-05-2023) έχει προγραμματιστεί από το εκλογικό επιτελείο του Ερντογάν η μετάβασή του στην Αγία Σοφία, η οποία πλέον λειτουργεί και ως τέμενος - τζαμί, προκειμένου να προσευχηθεί. Το γεγονός μάλιστα αναμένεται να συνδυαστεί και με μια μεγάλη φιέστα από την πλευρά των υποστηρικτών του.

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA