Διεκόπη οριστικά ο αγώνας: Χαμός στο ΟΑΚΑ με επεισόδια οπαδών και ΜΑΤ που μπούκαραν στο γήπεδο - Καταγγέλλει διαιτητές και αστυνομία ο Παναθηναικός - Στα χαρτιά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διεκόπη οριστικά ο αγώνας: Χαμός στο ΟΑΚΑ με επεισόδια οπαδών και ΜΑΤ που μπούκαραν στο γήπεδο - Καταγγέλλει διαιτητές και αστυνομία ο Παναθηναικός - Στα χαρτιά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο τέταρτος αγώνας στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15-06-2023) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό καθώς ο αγώνας διεκόπη οριστικά μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 35-63 στην τρίτη περίοδο...

Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για την διαιτησία για τις αποφάσεις τους από την αρχή του αγώνα και εκτός από τους διαιτητές καταγγέλλονται και τα ΜΑΤ που μπούκαραν στο γήπεδο ρίχνοντας χημικά και οι οπαδοί απάντησαν με φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια μεταξύ των οπαδών και των αστυνομικών, ενώ το γήπεδο έγινε «γυαλιά - καρφιά» από την σύγκρουση οπαδών και αστυνομικών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει τους διαιτητές και την αστυνομία.

Αρχικά οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας κάτι που ήταν ανέφικτο. Οι «πράσινοι» καταγγέλλουν τους διαιτητές, τα ΜΑΤ και τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ, για τον οποίο τονίζεται πως είχε οριστεί υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ και ο ίδιος δεν συναινούσε στο να εκκενωθεί το γήπεδο και έλεγε πως η απόφαση ήταν των διαιτητών.

Οι γηπεδούχοι τονίζουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση όχι μόνο δεν ηρέμησε το κλίμα στο γήπεδο, αλλά προκάλεσε έκρηξη οργής από μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σημαντικές φθορές στο γήπεδο και να υπάρξουν συγκρούσεις με δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά και κλοπές εξοπλισμού στο ΟΑΚΑ.

«Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Κορομηλάς, χωρίς καν να εξαντλήσει τα περιθώρια και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας, αποφάσισε την εκκένωση των εξεδρών του γηπέδου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών που ένας διαιτητής αποφασίζει την εκκένωση του γηπέδου χωρίς καμία προειδοποίηση, γεγονός που εξόργισε τον κόσμο» ανέφερε η αρχική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία, με απόφαση των διαιτητών διεκόπη οριστικά ο αγώνας με υπαιτιότητα του «τριφυλλιού», κάτι που έφερε τον μηδενισμό του και τη νίκη του Ολυμπιακού με 20-0. Ο Ολυμπιακός δηλαδή έκανε το 3-1 στις νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Basket League.

Η καυστική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ:

«Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα στο γήπεδο και παλεύω να σταματήσουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους “γκρι” να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα. Στη συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να τα παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο “στρατόπεδο”, αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα».

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA