Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Σπύρου που ανακοινώθηκαν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Σπύρου που ανακοινώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» συνεχίζει να ανακοινώνει και επίσημα, όπως έχουμε προαναφέρει, τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023...

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr, οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

• Ιωάννα Γεραμάνη:
Η Ιωάννα Γεραμάνη, είναι πτυχιούχος ΑΕΙ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Υπηρέτησε στο Υπουργείο Οικονομικών για πέντε χρόνια, στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Από το 2000 εργάζεται ως εφοριακός στη ΔΟΥ Χαλκίδας, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ των Νόμων Βοιωτίας – Εύβοιας. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης και κατοικεί στο Λευκαντί.

• Νικολέτα Γερακίνη:
Η Νικολέτα Γερακίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο νησί της Ρόδου και είναι πτυχιούχος νηπιαγωγός. Παράλληλα έχει εργαστεί και στον τουριστικό τομέα στη Ρόδο.

• Γιάννης Συγγελάκης:
Ο Γιάννης Συγγελάκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με ξυλουργικές εργασίες. Τα τελευταία οκτώ χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ελλήσποντου Λαμψάκου από διάφορες διοικητικές θέσεις, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της. Επίσης έχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του εξωραϊστικού συλλόγου «Αναξαγόρας». Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και κάτοικος Λαμψάκου.

• Έφη Κορδώνη:
Η Έφη Κορδώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών ως μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και ως ταμίας του εκπολιτιστικού συλλόγου Φάρου Αυλίδας. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης. Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδας.

• Ελένη Κούτρα:
Η Ελένη Κούτρα κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και έχει 3 παιδιά. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Τανάγρα και παράλληλα ασχολείται με πιστοποιήσεις ενηλίκων σε Αραβόφωνες και Ευρωπαϊκές χώρες.

• Αντώνης Σαββίδης:
Ο Αντώνης Σαββίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έμπορος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Το ενδιαφέρον του να αλλάξει η πόλη μας, κυρίως στην καθημερινότητά της αλλά και αναπτυξιακά, αποτέλεσε την ώθηση, να συμμετέχει στη δημοτική κίνηση «Άμεσα». Είναι κάτοικος Κανήθου Χαλκίδας.

• Άγγελος Κουτσαύτης: Ο Άγγελος Κουτσαύτης είναι γιός του επιχειρηματία και Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Σπύρου Κουτσαύτη. Ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου. Στον ελεύθερο χρόνο του είναι λάτρης του ναυταθλητισμού και κοινωνικά ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Αγωνία του, η εξέλιξη και ανάπτυξητου Δήμου Χαλκιδέων, με δημότες που θα νοιώθουν υπερήφανοι για τον τόπο τους. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Κώστας Κατσιφής:
Ο Κωνσταντίνος Κατσιφής, έχει σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής-Αρχιμάγειρας (Chef). Καταξιωμένος στο χώρο του, έχει εργαστεί στο Storey’sfoodybarghetto, στο εστιατόριο «Μαραθιά» της Τήνου και την φετινή σεζόν στο CostaNavarino, στην Πήλο. Με κοινωνική ευαισθησία, συμμετέχει σε δράσεις του Νοσοκομείου Χαλκίδας, του «Make a Wish», στο Σύλλογο «Θυμήσου θα ξαναβγεί ο ήλιος Αλέξανδρος» και συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες φορέων για τα ΑμεΑ και τον παιδικό καρκίνο. Είναι κάτοικος Δροσιάς Ανθηδόνας.

• Δώρα Γκοσιμήδα:
H Δώρα Γκοσιμήδα, είναι κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκοσιμήδα, υπαλλήλου επί σειρά ετών στη Νομαρχία και μετέπειτα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κουτσογιάννη, καταξιωμένο αθλητή και προπονητή καλαθοσφαίρισης και έχουν αποκτήσει τρείς κόρες. Είναι πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος, ενώ είχε εργαστεί στο Αστικό ΚΤΕΛ Χαλκίδας, για μια 20ετία. Σήμερα ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου "Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Χαλκίδας" (ΧΒΑ). Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Ηλίας Βάθης:
Ο Ηλίας Βάθης είναι δημόσιος υπάλληλος. Έχει υπηρετήσει 20 χρόνια στο ΥΠΕΧΩΔΕ στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, τα 15 από τα οποία ως προϊστάμενος Β στα Διόδια Αφιδνών. Από το 2009 έως σήμερα εργάζεται στο Τμήμα Αδειών Διαμονής Ν.Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και είναι μέλος του 7μελούς Δ.Σ. των υπαλλήλων της. Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στη Χαλκίδα, με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

• Χρήστος Γιαννάκης:
Ο Χρήστος Γιαννάκης, έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος και εργάζεται ως εργοδηγός παραγωγής στα «Ελληνικά Καλώδια». Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου. Αγαπά το μπάσκετ και συμμετέχει ερασιτεχνικά ως παίκτης στον Γυμναστικό Σύλλογο Αυλίδας. Είναι κάτοικος Φάρου Αυλίδας.

• Τριανταφυλλιά (Λίλιαν) Νεστορίδη - Ζαχαράκη:
Η Τριανταφυλλιά (Λίλιαν) Νεστορίδη - Ζαχαράκη σπούδασε στο Ανώτατο Τ.Ε.Ι. Στ. Ελλάδας, στη "Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Διοίκησης Επιχειρήσεων" και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MASTER) στο ΕΚΠΑ – ΙΕΣΟΕΛ, στη “Διοικητική Λογιστική & Χρηματοοικονομική". Σήμερα εργάζεται ως ορκωτή λογίστρια. Αγαπά τη θάλασσα και τον αθλητισμό και είναι αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΑΠΕΛ BC (Πανμικρασιατική Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Ληλάντιου). Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Ζαχαράκη (ιδιοκτήτη ναυπηγείου - πάρκινγκ σκαφών στο Μαλακώντα) και μητέρα δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA