Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Υποψήφιος επίσημα με τον Γιώργο Σπύρου και ο «γαλάζιος» πρώην Αντιδήμαρχος της Βάκα, Θεοφάνης Σπανός (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Υποψήφιος επίσημα με τον Γιώργο Σπύρου και ο «γαλάζιος» πρώην Αντιδήμαρχος της Βάκα, Θεοφάνης Σπανός (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον τέταρτο Αντιδήμαρχο του Δήμου Χαλκιδέων που είχε παραιτηθεί, πριν λίγους μήνες, και είχε ανεξαρτητοποιηθεί και από τον συνδυασμό της Βάκα (δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτηση)...

Την Δευτέρα (19-06-2023), ο «γαλάζιος» Θεοφάνης Σπανός, -ξάδερφος του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού-, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων τον Οκτώβριο του 2023 με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Θεοφάνη Σπανού με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ»:

• Θεοφάνης Σπανός

Ο Θεοφάνης Σπανός έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Είναι γιος του αείμνηστου επιχειρηματία Κώστα Σπανού, αδερφού του δημάρχου Γιάννη Σπανού, και της πρώην Προέδρου της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας Σόνιας Σπανού.

Έχει σπουδάσει διεθνείς σχέσεις και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ (University of Nottingham) και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Δημόσια Πολιτική από το UCL.

Έχει εργαστεί για πάνω από δέκα χρόνια στον τομέα των ακινήτων ως επιχειρηματίας και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος νέας γενιάς και δια βίου μάθησης, όπου με ελαχιστότατα μέσα έτρεξε τα προγράμματα δια βίου μάθησης και εισήγαγε νέους θεσμούς, όπως το δημοτικό συμβούλιο εφήβων. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Σκαρλάτου και πατέρας ενός γιου, του Κώστα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA