Ούτε Ευρώπη, ούτε Σαουδική Αραβία: Επέλεξε Μαϊάμι ο Μέσι! Σε ποδοσφαιρική ομάδα της Αμερικής ο Αργεντίνος με 40 εκ. ευρώ το χρόνο - Το παλάτι αξίας 8,5 εκ. ευρώ που αγόρασε για να μένει (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ούτε Ευρώπη, ούτε Σαουδική Αραβία: Επέλεξε Μαϊάμι ο Μέσι! Σε ποδοσφαιρική ομάδα της Αμερικής ο Αργεντίνος με 40 εκ. ευρώ το χρόνο - Το παλάτι αξίας 8,5 εκ. ευρώ που αγόρασε για να μένει (ΦΩΤΟ)

Ο Αργεντίνος Λιονέλ Μέσι δεν επιστρέφει στη Βαρκελώνη για τη Μπαρτσελόνα, δεν μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Χιλάλ, αλλά αποφάσισε να περάσει την άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι είναι οριστικά παίκτης της Αμερικανικής (άγνωστης) ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι στις ΗΠΑ, η οποία ανήκει στον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Ίντερ Μαϊάμι τον ανακοίνωσε και επίσημα.

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αμερική με επίσημες απολαβές 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο χωρίς τις χορηγίες και τα bonus.

Μάλιστα ο Μέσι έχει αγοράσει και σπίτι - παλάτι στο Μαϊάμι. Είναι 5.500 τ.μ. αξίας 7,3 εκατ. δολαρίων, δηλαδή, 6,8 εκατ. ευρώ.

Το παλάτι του Μέσι στο Μαϊάμι:
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλον τον κόσμο και το όνομα του Αργεντινού έχει γίνει trend, καθώς δεν πρόκειται για μια απλή μεταγραφή.

Ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στην Αμερική. Εκεί όπου πολλοί άνθρωποι έχουν ποντάρει πολλά, ώστε να τον κάνουν σύμβολο και να εκτοξεύσουν την εμπορικότητα του προϊόντος και φυσικά τα δικά τους κέρδη.

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση του Αργεντινού, οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι έχουν εκτοξευτεί.

Πριν από μια ημέρα, ένα εισιτήριο της ομάδας για το ματς κόντρα στην Κρουζ Αζούλ στις 21 Ιουλίου κόστιζε 29 δολάρια, ενώ τώρα έχει ξεπεράσει τα 467 δολάρια!

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι αναμένεται να γίνει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για αυτό και η ζήτηση είναι τεράστια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA