Ευβοια Εκλογές 25 Ιουνίου: Μετά την κατακραυγή ο Μητσοτάκης απέπεμψε τον Πνευματικό από τη ΝΔ - «Λυπάμαι γι΄αυτά που είπε, μακριά από εμάς αυτά...» - Δεν έπεισε κανέναν η «καραμέλα» του πρώην υποψήφιου βουλευτή περί δήθεν διαστρέβλωσης και παρερμηνείας των δηλώσεων του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ευβοια Εκλογές 25 Ιουνίου: Μετά την κατακραυγή ο Μητσοτάκης απέπεμψε τον Πνευματικό από τη ΝΔ - «Λυπάμαι γι΄αυτά που είπε, μακριά από εμάς αυτά...» - Δεν έπεισε κανέναν η «καραμέλα» του πρώην υποψήφιου βουλευτή περί δήθεν διαστρέβλωσης και παρερμηνείας των δηλώσεων του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σπύρος Πνευματικός πήγε να βγάλει τρελούς όσους τον άκουσαν να λέει για διαλογή καρκινοπαθών με στόχο τη μείωση κόστους...

Μετά τον πανελλήνιο σάλο ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Βόρεια Εύβοια την Παρασκευή (09-06-2023) ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας Σπύρος Πνευματικός τίθεται εκτός εκλογικού αγώνα (όχι από τα ψηφοδέλτια, έχουν εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και δεν μπορούν να αλλάξουν τώρα) κι ότι θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα αν εκλεγεί, όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση Κατρούγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ένα πράγμα δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ: την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκεται, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το ΕΣΥ.

Και επειδή, ξέρετε, πολλή συζήτηση έγινε και λυπάμαι πραγματικά γι’ αυτό για μια δήλωση την οποία έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα δύσκολο θέμα, όπως ο καρκίνος, θέλω να σας πω ότι σήμερα, να το ακούσετε αυτό σήμερα, στη χώρα μας προσφέρουμε πολλές περισσότερες επιλογές για ακριβές θεραπείες καρκίνου από ό,τι χώρες οι οποίες έχουν πιο ισχυρή οικονομία από την πατρίδα μας.

Δεν δεχόμαστε, λοιπόν, μαθήματα από κανέναν και ούτε δεχόμαστε αυτή τη στιγμή αυτή η παράταξη να ταυτίζεται με πρακτικές οι οποίες συνδέουν τη συνταγογράφηση μιας θεραπείας με το κόστος της. Μακριά από μας, λοιπόν, όλες αυτές οι λογικές. Εμείς θα αναμορφώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα πατήσουμε πάνω στα πολλά καλά τα οποία έχουν ήδη γίνει. Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα.», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρώτη ανάρτηση του Πνευματικού μετά τον πανελλήνιο σάλο περί δήθεν διαστρέβλωσης και παρερμηνείας των δηλώσεων του, ζητώντας και συγνώμη, χωρίς να πείσει...

Με την «καραμέλα» περί διαστρέβλωσης και παρερμηνείας των δηλώσεων του, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, μετά τις αντιδράσεις και αφού του τράβηξε το αυτί η Πειραιώς, είχε εκδώσει ανακοίνωση νωρίτερα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθώντας να βγάζει τρελούς όσους τον άκουσαν με τα αυτιά τους να ζητά διαλογή καρκινοπαθών ασθενών στα νοσοκομεία με στόχο τη μείωση κόστους.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός, ωστόσο, η επιλογή του να αποδώσει σε παρερμηνεία των λεγομένων του το ζήτημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν καθόλου σοφή, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων. Και αυτό γιατί στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ξεκάθαρα τι προτείνει και λέει.

Η δεύτερη ανάρτηση του Πνευματικού αφού αποπέμφθηκε κακήν κακώς...

Ο «γαλάζιος» πρώην βουλευτής προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά τον σάλο που προκλήθηκε, δίχως επιτυχία ωστόσο. Με νέα ανάρτησή του στο Facebook σήμερα, Παρασκευή (09-06-2023) επιχείρησε μάλιστα να εξωραΐσει την κατάσταση προβάλλοντας την αφαίρεσή του από τα ψηφοδέλτια ως δήθεν ατομική επιλογή. 

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά...», έγραψε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA