Εξαφάνιση 27χρονης Πολωνέζας στην Κω: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο νησί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εξαφάνιση 27χρονης Πολωνέζας στην Κω: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο νησί (ΦΩΤΟ)

Άφαντη παραμένει η 27χρονη Anastazja Rubinska από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω από τις 12 Ιουνίου 2023 και στο νησί έχει μεταβεί, για να ερευνήσει την υπόθεση, Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Ασφάλεια Αττικής καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια...

Ως βασικός ύποπτος έχει συλληφθεί ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Μετά από συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων, η Εισαγγελέας του νησιού παρέπεμψε τον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές (ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης Πολωνέζας) στην Ανακρίτρια, για να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Το ερώτημα ωστόσο είναι ποιος την είδε τελευταίος. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ή κάποιος άλλος;

Ο 28χρονος σύντροφός της 27χρονης, -Πολωνός και ο ίδιος-, λέει ότι την κάλεσε στις 22:30 από τη περιοχή του νησιού, Μαρμάρι και στις 23:30 το στίγμα της έδειχνε Τιγκάκι, πέντε χιλιόμετρα μακρύτερα, ο 32χρονος ότι την άφησε στις 00:00, ενώ το κινητό της έκλεισε στις 04:00.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της Anastazja Rubinska καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από έναν μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι, και ο οποίος φέρεται να ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι έχει απαχθεί.

Ποιος έκλεισε το κινητό της;

Ο 28χρονος σύντροφός της από την Πολωνία, επικαλέστηκε επικοινωνία που είχε με την σύντροφό του κατά την έξοδό της, περίπου στις 22:30, όπου του είπε ότι έχει καταναλώσει αλκοόλ και ένας φίλος της θα την πήγαινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ωστόσο η τελευταία ενέργεια από το κινητό της 27χρονης είναι ένα SMS που έστειλε στον σύντροφό της προκειμένου να πάει να την πάρει γιατί την είχαν αφήσει, στέλνοντας και το ακριβές στίγμα της τοποθεσίας της. Ο ίδιος υποστηρίζει στις καταθέσεις του ότι πήγε εκεί αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος της.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν οπτικό υλικό που επιβεβαιώνουν ότι πήγε στο σημείο χωρίς να βρίσκει τη σύντροφό του. Ερευνούν επίσης αν το μήνυμα από το κινητό της με το στίγμα τοποθεσίας το έστειλε κάποιο άλλο άτομο. Γι αυτό έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να διαπιστώσουν ποιες κεραίες κινητής τηλεφωνίας ενεργοποιούν τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και του 28χρονου συντρόφου της.

Οι χρονικοί προσδιορισμοί του 32χρονου υπόπτου, εμφανίζουν κάποιες ανακολουθίες, καθώς εκείνος υποστηρίζει ότι άφησε την 27χρονη τα μεσάνυχτα, ενώ ο σύντροφός της ανέφερε ότι έλαβε κλήση στις 22:30 και στις 23:30 το στίγμα της έδειχνε άλλη περιοχή, ενώ το κινητό της 27χρονης φαίνεται να έκλεισε στις 04:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA