Για πρώτη φορά: Έρχεται σκληρό ροκ στα Γιάννενα - Μητσοτάκης και Τσίπρας μιλούν την ίδια ώρα και την ίδια μέρα στη πόλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Για πρώτη φορά: Έρχεται σκληρό ροκ στα Γιάννενα - Μητσοτάκης και Τσίπρας μιλούν την ίδια ώρα και την ίδια μέρα στη πόλη

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς θα κινηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (19-06-2023), λίγα 24ωρα πριν τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, η πόλη των Ιωαννίνων, καθώς την επισκέπτονται τόσο ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας...

Πρόκειται αναμφίβολα για μία ιστορική συγκυρία, που όμοιά της, όσο κι αν αναζητήσαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε στο παρελθόν, με δύο πρώην Πρωθυπουργούς, Αρχηγούς δύο πολιτικών κομμάτων να μιλούν στην ίδια πόλη, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με πολίτες στις 19:30 στον πεζόδρομο Μουλαϊμίδου και Μάρκου Μπότσαρη στο κέντρο των Ιωαννίνων όπου θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία.

Λίγα μέτρα μακριά, στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Μαβίλη ο Αλέξης Τσίπρας, την ίδια ώρα στις 19:30, αντίστοιχα θα έχει συνάντηση με πολίτες και ακολούθως θα πραγματοποιήσει και την προεκλογική του ομιλία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA