Κως: «Έπρεπε να αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής από την αρχή...», λένε τώρα - Σε αδιέξοδο οι έρευνες για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνέζας και δυσφορία από τα λάθη των τοπικών αρχών - Τον Πολωνό σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται μόνο για αρπαγή, ελεύθερος ο Πακιστανός συγκάτοικος του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κως: «Έπρεπε να αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής από την αρχή...», λένε τώρα - Σε αδιέξοδο οι έρευνες για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνέζας και δυσφορία από τα λάθη των τοπικών αρχών - Τον Πολωνό σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται μόνο για αρπαγή, ελεύθερος ο Πακιστανός συγκάτοικος του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνέζας στην Κω, με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Γιώργο Καλλιακμάνη να τονίζει και αυτός ότι έχουν γίνει λάθη από τις τοπικές αρχές του νησιού και έπρεπε από την αρχή να αναλάβει την υπόθεση το κλιμάκιο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής...

Υπάρχει μεγάλη δυσφορία για τις τοπικές αρχές του νησιού (αστυνομία και δικαστικές αρχές) για το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι έρευνες. Ένα από τα περίεργα είναι ότι την σορό της 27χρονης εντόπισαν τυχαία κάποιοι πολίτες, ενώ το ίδιο σημείο είχαν ερευνήσει τις προηγούμενες μέρες οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής με σκυλιά και drone χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν την σορό, η οποία τελικά εντοπίστηκε τυχαία από πολίτες σε προχωρημένη σήψη με συνέπεια να χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

Την Τετάρτη (21-06-2023) απολογήθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης με την Ανακρίτρια να μην έχει στα χέρια της κανένα νέο στοιχείο προκειμένου να τον συνδέσει με τη δολοφονία της 27χρονης και να αλλάξει το κατηγορητήριο. Αν και ανέμενε αποτελέσματα από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη σορό της 27χρονης προκειμένου να διαπιστωθεί αν εντοπίζεται DNA του δράστη της δολοφονίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Για το λόγο αυτό η κατηγορία εις βάρος του 32χρονου δεν άλλαξε και παραμένει μόνο αυτή της «αρπαγής» και ο μόνος λόγος για τον οποίο Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, ενώ ο Πακιστανός συγκάτοικος του έχει αφεθεί ελεύθερος.

Και το αδίκημα της αρπαγής πάντως δεν αποδεικνύεται καθώς κάμερες δείχνουν την 27χρονη να φεύγει με την θέληση της μαζί του.

«Μου κάνει εντύπωση και η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι του με την θέλησή της, όπως δείχνουν οι κάμερες...», σχολίασε αρχικά ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε:

«Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Αλλά όπου και να έγινε η μεταφορά του πτώματος ακόμα και 100 μέτρα, είναι απίθανο να μεταφέρθηκε από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο. Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, μην απορήσετε να δούμε και εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών...»

Αρνείται τις κατηγορίες ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές...

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι συνάντησε την κοπέλα έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας και πήγαν μαζί σπίτι του. Εκεί έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Έφυγαν για Πολωνία η μητέρα και σύντροφος της Πολωνέζας

Στην Πολωνία έχει μεταφερθεί η σορός της 27χρονης Αναστάζια, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης αναχώρησαν ήδη από το νησί, αφού νωρίτερα οι τοπικές τους έδωσαν την άδεια να φύγουν.

Ελεύθερος ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου...

Ο Πακιστανός μετά την απολογία του 32χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση από τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που βρίσκονται στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είχε ισχυριστεί νωρίτερα ο 32χρονος στην ανακρίτρια για εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού ούτε για αυτόν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο εις βάρος του αν και αρχικά είχε πέσει σε αντιφάσεις.

Έτσι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος κατηγορούμενος για την στυγερή δολοφονία της 27χρονης Πολωνέζας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA