Ναυάγιο Πύλος: Με απόφαση Μητσοτάκη η ΝΔ διέγραψε τον συνδικαλιστή αστυνομικό και υποψήφιο βουλευτή Σπήλιο Κρικέτο μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ναυάγιο Πύλος: Με απόφαση Μητσοτάκη η ΝΔ διέγραψε τον συνδικαλιστή αστυνομικό και υποψήφιο βουλευτή Σπήλιο Κρικέτο μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε προηγηθεί κατακραυγή και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για ρεσιτάλ απανθρωπιάς για τον «γαλάζιο» συνδικαλιστή αστυνομικό και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Σπήλιο Κρικέτο, ο οποίος σε δηλώσεις του την Παρασκευή (16-06-2023) στην εκπομπή του Kontra «Επί του Πιεστηρίου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι νεκροί μετανάστες στην Πύλο εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια»...

Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη και ο Σπήλιος Κρικέτος διαγράφηκε από τη ΝΔ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ για τον συνδικαλιστή αστυνομικό και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Σπήλιο Κρικέτο που εστάλη στο EviaZoom.gr το βράδυ της Παρασκευής (16-06-2023):

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ.Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας.

Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ ΚΡΙΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA