Νέα ανατροπή στη δίκη του Αναγνωστόπουλου που σκότωσε την Καρολάιν - Απορρίφθηκε το αίτημά του να παραιτηθεί από την έφεση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα ανατροπή στη δίκη του Αναγνωστόπουλου που σκότωσε την Καρολάιν - Απορρίφθηκε το αίτημά του να παραιτηθεί από την έφεση

Ανατροπή στη δίκη του ισοβίτη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθώς αυτή θα συνεχιστεί κανονικά παρά την πρόσφατη παραίτηση του καθ'ομολογία δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την έφεσή του...

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (14-06-2023) οι Δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα ήταν απών από το εδώλιο και διέταξε τη συνέχεια της δίκης στις 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας της έδρας είχε πει ότι εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία δεν είναι εφικτή η παραίτηση από το ένδικο μέσο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μη διακωμωδείται η διαδικασία και να μη γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη θα πρέπει να συνεχιστεί...».

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσαν την παραίτησή τους, παρότι σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν κανονικά στο δικαστήριο.

Αποφασίστηκε ο διορισμός δικηγόρων

Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει αυτεπαγγέλτως δικηγόρους οι οποίοι θα αναλάβουν την υπεράσπιση του καθ'ομολογία δράστη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA