Νέα εξέλιξη με την εξαφάνιση της 27χρονης στη Κω - Πολωνούς ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να την ψάξουν προσέλαβαν η μητέρα και ο σύντροφος της - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας λίγο πριν εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Νέα εξέλιξη με την εξαφάνιση της 27χρονης στη Κω - Πολωνούς ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να την ψάξουν προσέλαβαν η μητέρα και ο σύντροφος της - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας λίγο πριν εξαφανιστεί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την 27χρονη Anastazja Rubinska από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω από τις 12 Ιουνίου 2023... (δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη σχετική ανάρτηση για την υπόθεση)...

Την Κυριακή (18-06-2023) έγινε γνωστό ότι η μητέρα και ο σύντροφος της αποφάσισαν να προσλάβουν Πολωνούς ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να την ψάξουν.

Ήδη οι Πολωνοί ιδιωτικοί ντετέκτιβ έχουν σπεύσει στο νησί.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό επίσης ότι, πριν λίγα 24ωρα, Μάλιστα, η μητέρα της 27χρονης μίλησε ανοιχτά για απαγωγή στην Πολωνική ιστοσελίδα tuwroclaw. «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο 28χρονος, -και εκείνος Πολωνός-, σύντροφος της 27χρονης με μία ανάρτηση (στα πολωνικά, έχουμε κάνει μετάφραση) στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε:

«Με τη μαμά της Αναστάζια και μία ομάδα ντετέκτιβ θα ψάχνουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά.. Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε...»

Τα ΒΙΝΤΕΟ από τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της...

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπουμε την 27χρονη λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της. Βρίσκεται μέσα σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του νησιού. Δεν κάθεται να φάει. Την βλέπουμε να κάνει μια βόλτα στους χώρους και να φεύγει. Λίγες ώρες αργότερα τα ίχνη της χάθηκαν.

Σε ένα δεύτερο βίντεο του newsit.gr, βλέπουμε τον σύντροφό της, την επόμενη μέρα με μια φωτογραφία της 27χρονης στα χέρια. Ρωτάει αν είδαν την κοπέλα του και αρχίζει να τους εξηγεί την ιστορία πίσω από την εξαφάνιση. Ο νεαρός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές αρχές και περιμένει να μάθει την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA