Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-65: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών με τρίποντο στο τέλος - Τρίτο ημίχρονο με εκατέρωθεν ανακοινώσεις κατά διαιτησίας και για επίθεση με γιαούρτια... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 67-65: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών με τρίποντο στο τέλος - Τρίτο ημίχρονο με εκατέρωθεν ανακοινώσεις κατά διαιτησίας και για επίθεση με γιαούρτια... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (08-06-2023) «έσπασε» στο ΟΑΚΑ το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις (σταμάτησε στο 14-0), ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών της Basket League σε 1-1...

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε 67-65 του Ολυμπιακού στον 2ο τελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ παρουσία 14.000 θεατών και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών η οποία μεταφέρεται την Κυριακή (11-06-2023) στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη στο... νήμα με μεγάλο «τρίποντο» του Πονίτκα 17.4΄΄ πριν το τέλος (μετέτρεψε το 64-65 σε 67-65), απέναντι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ξεκίνησαν χωρίς τον Κώστα Σλούκα και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου έχασαν με αντιαθλητικό και τεχνική ποινή τον Γουόκαπ και εν συνεχεία με τραυματισμό τον Βεζένκοβ.

Καταγγελτικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό...

Αρχικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δέχθηκε, με το που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, φραστική επίθεση από οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον ακολούθησε μέσα στο παρκέ και στη συνέχεια τον απομάκρυναν. Επίσης, οπαδοί πέταξαν στην αποστολή του Ολυμπιακού γιαούρτια και νερά».

Στη συνέχεια με μία λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισε τα εξής μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Μόνο με τέτοια διαιτησία μπορούσαμε να χάσουμε σήμερα. Είναι ντροπή όλα αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ».

Αργότερα εξέδωσε την ακόλουθη λιτή ανακοίνωση και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθυνόμενη προς τον ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Πηγαίντε για ύπνο και να θυμάστε ποιοι στα αλήθεια είστε…»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA