Πολύνεκρο Ναυάγιο στην Πύλο: «Δηλαδή μας λέτε ότι ένα πλοίο που ταξιδεύει υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει... τι λέτε τώρα;» - Η οργισμένη απάντηση του Τσίπρα στον Υπηρεσιακό Υπουργό που προσπάθησε να καλύψει το Λιμενικό που δεν επενέβη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Πολύνεκρο Ναυάγιο στην Πύλο: «Δηλαδή μας λέτε ότι ένα πλοίο που ταξιδεύει υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει... τι λέτε τώρα;» - Η οργισμένη απάντηση του Τσίπρα στον Υπηρεσιακό Υπουργό που προσπάθησε να καλύψει το Λιμενικό που δεν επενέβη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπηρεσιακός Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Τουρνάς ισχυρίστηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν επενέβη το Λιμενικό Σώμα, στο πολύνεκρο ναυάγιο με τους εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες στην Πύλο, επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα επέμβασης γιατί… είχε ψηλά το κέντρο βάρους...

«Το υπέρφορτο πλοίο ήταν σε πλήρη αστάθεια λόγω του ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους νομίζω, με την κοινή λογική, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης...», είπε, μεταξύ άλλων, ο Υπηρεσιακό Υπουργός προσπαθώντας να καλύψει το Λιμενικό που δεν επενέβη για να λάβει την οργισμένη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετέβη την Πέμπτη (15-06-2023) στην Καλαμάτα και είχε διαδοχικές συναντήσεις μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου:

«Δηλαδή θέλετε να πείτε, κ. υπουργέ, ότι ένα πλοίο το οποίο ταξιδεύει υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει; Τι λέτε τώρα; Εγώ δεν το δέχομαι αυτό σαν κοινή λογική».

Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ενημέρωση έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα, ενώ σε κάποιες στιγμές ανέβηκε και η ένταση της συζήτησης. Κατά την συζήτηση ο Υπηρεσιακός Υπουργός σημείωσε ότι από το αλιευτικό αρνήθηκαν να δεχτούν βοήθεια με τον Αλέξη Τσίπρα να θέτει το ερώτημα «Ποιοι αρνήθηκαν;» και να προσθέτει «Ο κυβερνήτης πιθανότατα είναι και ο διακινητής και ο διακινητής το τελευταίο που θέλει είναι να συλληφθεί».

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΕΠΙΜΑΧΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA