Σίμος Κεδίκογλου παρουσία Σκυλακάκη, Αγαπηδάκη στην Αιδηψό: «Ο Κυριάκος δεσμεύτηκε από εδώ ότι θα κάνει την Βόρεια Εύβοια "Χαλκιδική της Αθήνας"...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σίμος Κεδίκογλου παρουσία Σκυλακάκη, Αγαπηδάκη στην Αιδηψό: «Ο Κυριάκος δεσμεύτηκε από εδώ ότι θα κάνει την Βόρεια Εύβοια "Χαλκιδική της Αθήνας"...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη (22-06-2023), στο πλαίσιο των τελευταίων προεκλογικών επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, όπου εκεί τους ανέμενε ο πρώην Υφυπουργός και υποψήφιος της ΝΔ στην Εύβοια, Σίμος Κεδίκογλου...

Το συγκεκριμένο «γαλάζιο» κλιμάκιο αποτελείτο από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας, Θόδωρο Σκυλακάκη, -ο οποίος ήταν το πρόσωπο των προηγούμενων ημερών με αφορμή τις δηλώσεις του για το πρόγραμμα της ΝΔ που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων-, την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Μανώλη Γραφάκο.

Συνοδευόμενοι από τον Σίμο Κεδίκογλου έκαναν περιοδεία σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, όπως τη Λίμνη, την Ιστιαία και την Αιδηψό, συνομιλώντας με πολίτες και φορείς των περιοχών.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας, ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε μία σύντομη ομιλία από ένα cafe της Αιδηψού τονίζοντας μεταξύ άλλων προς τους παρευρισκόμενους:

«Αντίπαλος μας είναι ο καναπές και η ξαπλώστρα. Πρέπει να δώσουμε την μάχη εναντίον του εφησυχασμού και της χαλάρωσης. Εδώ στην Βόρεια Εύβοια έχουμε ακόμα περισσότερα να κερδίσουμε και να μην κινδυνέψουμε να χάσουμε γιατί είδατε τι έχει δρομολογηθεί, ιδιαίτερα ο βόρειος οδικός άξονας... Ακούσατε τον Κυριάκο εδώ στην πλατεία να δεσμεύεται προσωπικά ότι θα κάνει την Βόρεια Εύβοια "Χαλκιδική της Αθήνας"...»

ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA