Στο Νοσοκομείο «Αττικόν»: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον 47χρονο ασθενή που ήταν νεκρός επί τρεις μέρες στις τουαλέτες και δεν τον είχαν πάρει χαμπάρι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν»: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον 47χρονο ασθενή που ήταν νεκρός επί τρεις μέρες στις τουαλέτες και δεν τον είχαν πάρει χαμπάρι

ΕΔΕ διατάχθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Αττικόν», για τις συνθήκες του θανάτου του 47χρονου ασθενή, ο οποίος ήταν νεκρός επί 3 μέρες στις τουαλέτες του νοσοκομείου και κανείς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα...

«Ήδη έχω διατάξει ΕΔΕ από το μεσημέρι της Πέμπτης. Θα διερευνηθούν όλες οι ευθύνες από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Είτε διοικητικό προσωπικό, είτε ιατρικό, είτε νοσηλευτικό, είτε η ασφάλεια εάν υπήρξε πλημμέλεια σε κάποιες αρμοδιότητές τους και θα βρεθεί αν υπάρχει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Το έχω ζητήσει εγγράφως αυτό», δηλώνει στο iatropedia.gr ο Διοικητής του «Αττικόν», Σπύρος Αποστολόπουλος, ο οποίος προσθέτει:

«Λόγω μιας δυσοσμίας στο σημείο, μια καθαρίστρια προσπάθησε να βρει τι γίνεται και έδειχνε κλειστή η πόρτα. Ήρθαν οι σεκιούριτι και διαπίστωσαν ότι μάλλον είχε κλείσει την πόρτα, με το βάρος του σώματός του...», λέει.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, απαντώντας σε ερώτηση του iatropedia.gr, «πώς είναι δυνατόν επί τρεις ημέρες το συνεργείο καθαριότητας να μην είχε καθαρίσει τις τουαλέτες στις οποίες είχε κλειστεί ο άτυχος 47χρονος», εξηγεί πως οι συγκεκριμένοι χώροι έχουν αποχαρακτηριστεί από τη συνήθη χρήση τους, λόγω έργων που γίνονται στο νοσοκομείο.

Το χρονικό

 Για τρεις ημέρες ο 47χρονος κείτονταν νεκρός στις τουαλέτες του νοσοκομείου «Αττικόν» χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Ο ασθενής ήταν τοξικομανής και βρέθηκε με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι, ενώ εγείρει ερωτηματικά το πώς παρέμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες.  

Ο άνδρας εισήχθη στο «Αττικόν», λόγω προβλημάτων υγείας που του είχε προκαλέσει η χρήση ναρκωτικών.

Όπως υποστήριξαν οι καθαρίστριες, δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος μέσα. Έτσι δεν μπήκαν να καθαρίσουν, με αποτέλεσμα η σορός να γίνει αντιληπτή από την έντονη δυσοσμία. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA