Εκλογές 25 Ιουνίου 2023 - Τα νέα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις κάλπες - «Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσους ονειρεύονται, για τους ανυποχώρητους...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023 - Τα νέα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις κάλπες - «Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσους ονειρεύονται, για τους ανυποχώρητους...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρωταγωνιστούν στο νέο προεκλογικό σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 - «Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε...»
Αρχικά εμφανίστηκαν πολίτες οι οποίοι έγραψαν με μπογιά, σπρέι ή μαρκαδόρο σε καμβά τη λέξη ή τη φράση που θεωρούν πως δίνει λύση στο πρόβλημά, την ανησυχία τους, όπως για τα ζητήματα του Κράτους Δικαίου, της Δημοκρατίας κ.α.
«Για αυτούς που πίστεψαν και δε θα πάψουν να πιστεύουν. Γι’ αυτούς που απογοητεύονται αλλά δεν εγκαταλείπουν. Που πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτούς που αγωνίζονται και για τον διπλανό τους. Γι’ αυτούς που θέλουν να ζήσουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που πιστεύουν ότι το δίκαιο μπορεί να νικήσει. Για τους ανυποχώρητους...» σημειώνεται, με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνέχεια να παίρνει τον λόγο:
«Για όλους αυτούς που θα συνεχίζουν να ονειρεύονται, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε...» και στο τέλος ο Αλέξης Τσίπρας είναι μαζί με όλα τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε το συγκεκριμένο σποτ όπως και άλλα δύο που διατυπώνονται τα ερωτήματα «Επιβολή του νόμου της ζούγκλας ή αλληλεγγύη και ανθρωπιά; κ.α.»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA