Τέλος εποχής: Παραιτήθηκε συγκινημένος ο Αλέξης Τσίπρας από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες και το ανακοίνωσε ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τέλος εποχής: Παραιτήθηκε συγκινημένος ο Αλέξης Τσίπρας από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες και το ανακοίνωσε ο ίδιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 3 μέρες απουσίας, έπειτα από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε δημόσια και έκανε δηλώσεις την Πέμπτη (29-06-2023) από το Ζάππειο Μέγαρο, όπου ανακοίνωσε την παραίτηση του από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος...

Πρόκειται για μία ιστορική μέρα και ένα τέλος εποχής. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν επί 15 χρόνια στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, συγκινημένος, ανακοίνωσε την απόφασή του να προτείνει την εκλογή νέας ηγεσίας από τα μέλη του κόμματος, όπως ορίζει το καταστατικό του, καθώς και την άμεση προσφυγή στις σχετικές διαδικασίες στις οποίες, όπως είπε, δεν θα είναι υποψήφιος.

«Θα είμαι όμως παρών πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από αυτές. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι άμεση προτεραιότητα. Είναι ορισμένες στιγμές που καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, που καλείσαι να σταθείς απέναντι στην Ιστορία, σε όσους πορευτήκατε μαζί, σε όσους σε πίστεψαν και στήριξαν προσδοκίες σε σένα, απέναντι στον εαυτό σου, αλλά κι απέναντι σε όσους πολέμησες και σε πολέμησαν...»

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσε:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA