Τροχαίο στην Αρτάκη με σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο 33χρονη οδηγός που διατηρεί γνωστή ταβέρνα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τροχαίο στην Αρτάκη με σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Αιμόφυρτη στο νοσοκομείο 33χρονη οδηγός που διατηρεί γνωστή ταβέρνα (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Αρτάκη, αυτή τη φορά, τα ξημερώματα της Κυριακής (18-06-2023)...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν στη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (18-06-2023) όταν η 33χρονη Χαλκιδέα Κατερίνα Δερματά, η οποία διατηρεί την γνωστή ταβέρνα «Δερματάς» στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας, κινούνταν με το άσπρο αυτοκίνητο της (που βλέπετε) στο κεντρικό δρόμο προς Ψαχνά. Εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, διερχόμενο όχημα που οδηγούσε άνδρας (σ.σ. τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά εως τώρα), και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε αρκετά μόνο η 33χρονη οδηγός του άσπρου αυτοκινήτου, Κατερίνα Δερματά, η οποία μεταφέρθηκε λιπόθυμη και αιμόφυρτη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στον αυχένα και στο κεφάλι.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η ίδια μόλις συνήλθε, αν και τραυματισμένη, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο με δική της ευθύνη και έφυγε από το Νοσοκομείο Χαλκίδας προφανώς για να πάει σε κάποιο άλλο...

Η 33χρονη Κατερίνα Δερματά:

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ από το αυτοκίνητο της 33χρονης που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA