Αλιβέρι Μηλάκι: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την φωτιά σε βουνίσια περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα εργοστάσια της ΑΓΕΤ και της ΔΕΗ - «Δεν απειλούνται σπίτια και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...», λένε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αλιβέρι Μηλάκι: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την φωτιά σε βουνίσια περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα εργοστάσια της ΑΓΕΤ και της ΔΕΗ - «Δεν απειλούνται σπίτια και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...», λένε αξιωματικοί της Πυροσβεστικής

Η φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη αιτία το βράδυ της Πέμπτης (06-07-2023), κατακαίει τη βουνίσια περιοχή στο Μηλάκι Αλιβερίου στη Νότια Εύβοια, ένα σημείο που, λίγα χιλιόμετρα μακριά εδρεύουν τα εργοστάσια της ΑΓΕΤ και της ΔΕΗ, χωρίς να κινδυνεύουν ωστόσο, σύμφωνα, με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, οι οποίοι δήλωσαν στο EviaZoom.gr τα ξημερώματα της Παρασκευής (07-07-2023):

«Η φωτιά αυτή ξέσπασε λίγο πριν νυχτώσει σε δύσβατο σημείο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετάξουν εναέρια μέσα, και εμείς είναι δύσκολο να πλησιάσουμε. Αν ήταν μέρα θα είχε ήδη σβήσει. Δεν απειλούνται σπίτια και οικισμοί, καθώς δεν υπάρχουν οικίες σε κοντινή απόσταση, ενώ δεν έχουν κινδυνεύσει επίσης τα εργοστάσια της ΑΓΕΤ και της ΔΕΗ, στα οποία βρίσκονται δεκάδες πυροσβέστες, καθώς η φωτιά και από τα εργοστάσια είναι σε απόσταση ασφαλείας... Με το που ξημερώσει θα επιχειρήσουν και τα εναέρια μέσα και η φωτιά θα αρχίσει να τίθεται υπό πλήρη έλεγχο.... Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο σημείο βρίσκονται σε επιφυλακή 70 πυροσβέστες, 19 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων και υδροφόρες των ΟΤΑ, ενώ μόλις ξημερώσει θα επιχειρήσουν και εναέρια μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA