Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στην Φθιώτιδα - Ασφάλεια Αττικής: Αυτός είναι ο 38χρονος Σύριος που ζητούσε λύτρα για να απελευθερώσει τον γιο του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στην Φθιώτιδα - Ασφάλεια Αττικής: Αυτός είναι ο 38χρονος Σύριος που ζητούσε λύτρα για να απελευθερώσει τον γιο του (ΦΩΤΟ)

Η αρπαγή του 7χρονου Σάλεχ Οβτσαρένκο, με καταγωγή από τη Λετονία, από τον ίδιο του τον πατέρα στη Λάρυμνα Φθιώτιδας είχε αίσιο τέλος...

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής, η οποία εξάρθρωσε την υπόθεση, και το Σάββατο (08-07-2023) έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες και την ποινική δίωξη σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού (Σύριου) για αρπαγή ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από υπαίτιο που τέλεσε την πράξη με σκοπό να εισπράξει λύτρα.

Ο 38χρονος Σύριος που κατηγορείται για αρπαγή του 7χρονου γιου του με σκοπό να εισπράξει λύτρα:

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής που εστάλη στο EviaZoom.gr:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA