Διαγωνισμός EviaZoom.gr: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις (σύνολο 10 άτομα) για να δείτε δωρεάν την παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διαγωνισμός EviaZoom.gr: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις (σύνολο 10 άτομα) για να δείτε δωρεάν την παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις (σύνολο 10 άτομα) για να δείτε δωρεάν την μουσικοθεατρική παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά που θα παιχτεί στη Χαλκίδα και στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ώρα 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023...

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like, σχόλιο και Share στη φωτογραφία για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας!

Ο διαγωνισμός μόλις άρχισε και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 5 τυχερών από την σελίδα του EviaZoom.gr στο Facebook, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί.

Οι νικητές / νικήτριες θα επισκεφθούν απλά τα εκδοτήρια στο θέατρο «Ορέστης Μακρής» και δίνοντας μόνο τα στοιχεία τους, θα δουν δωρεάν την παράσταση μαζί με ένα άλλο άτομο της επιλογής τους.

Διαγωνισμός EviaΖoom.gr: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε δωρεάν την μουσικοθεατρική παράσταση «40+Βγαίνω!» με...

Δημοσιεύτηκε από EviaZoom.gr στις Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ/ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

***

Λίγα λόγια για την παράσταση...

«Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς στην πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με την προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση που γνώρισε τεράστια επιτυχία!

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Μουσική Επιμέλεια: Αντώνης Σκόκος

Συμμετέχουν: Idra Kayne - Jerome Kaluta

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις του στo VOX, αλλά και τα τηλεοπτικά "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατυρικό πρόγραμμα!

"40+Βγαίνω!"

Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο.

Όπως λέει και ο ίδιος "Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει "40plusΒγαίνω" .

Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του "80".

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 18 € • Ταμείο: 20 €

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA