Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Η νέα στρατιά υποψηφίων που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Η νέα στρατιά υποψηφίων που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Ακόμα δεν έχει φύγει ο Ιούλιος και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου, με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ», συνεχίζει ασταμάτητα την ανακοίνωση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, δείχνοντας πόσο ισχυρό είναι συνολικά το ψηφοδέλτιο του...

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr πρόκειται για 30 νέους υποψήφιους οι οποίοι είναι οι εξής:

• Παπαποστόλου Δημήτρης:
Ο Δημήτρης Παπαποστόλου είναι Ναυπηγός Μηχανικός. Έχει εργαστεί στα γραφεία μελετών των εταιριών του Νιάρχου (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) και στο γραφείο Μελετών της ΕΑΒ. Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Χαλκιδέων και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κίνητρο της ενασχόλησης του με τα κοινά είναι η βελτίωση των συνθηκών του Δήμου μας. Είναι πατέρας 3 παιδιών και κάτοικος Αυλίδας.

• Στράντζαλης Νίκος:
Ο Νίκος Στράντζαλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλοχώρι- Παντείχι, όπου μένει μόνιμα με την οικογένεια του. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος τα τελευταία 20 χρόνια και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στη κοινότητα Καλοχώρι – Παντείχι, ως Αντιπρόεδρος. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος και έχει εκπαιδευτεί σε θέματα πρώτων βοηθειών. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και έχει παίξει σε τοπικά πρωταθλήματα Εύβοιας και Βοιωτίας. Ο λόγος που συμμετέχει ξανά στις επερχόμενες εκλογές είναι για να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή του και να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας, με όλες του τις δυνάμεις.

• Αθηναίος Δημήτρης:
Ο Δημήτρης Αθηναίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Δροσιάς. Έχει τελειώσει το τεχνικό επαγγελματικό λύκειο με κατεύθυνση «Ψύξη,θέρμανση& κλιματισμός». Αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές, γιατί θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που έχει ως όραμα την αλλαγή και τη βελτίωση όλων των δομών μιας πόλης.

• Καραμούζης Πάνος:
Ο Παναγιώτης (Πάνος) Καραμούζης(08/09/1977), είναι πατέρας τριών (3) παιδιών και κατοικεί στη Χαλκίδα. Έχει πτυχίο από το Τ.Ε.Ε. – Δομικών Έργων, Σπούδασε Management στην ΕΕΔΕ, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις στον ΑΝΤ1 MEDIALAB, είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το WrexhamGlyndwrUniversity, επίσης έχει εξειδίκευση από το Α.Π.Θ στο τομέα PublicRelations and EventManagementκαι μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται ως Ιατρικός Επισκέπτης, με έδρα την Χαλκίδα, ενώ προγενέστερα έχει εργαστεί από θέσεις ευθύνης,σε μεγάλες βιομηχανίες, τοπικές επιχειρήσεις και ως εργοδηγός στο ΕΥΑΓΕΣ Ίδρυμα Ιεράς Μητρόπολης – Γηροκομείο Χαλκίδας. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Συναφών Επαγγελμάτων Καλλυντικών (Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ) και από το 2020, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλλήλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας (Σ.Ι.Ε.Φ.Α.Σ.Ε), ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται σε κοινωνικές και εργασιακές δράσεις. Συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις προσφοράς όπως το Chalkísbridgesmarathon, το Dirfysmarathon,το Santarunchalkida κ.α. Έχει οργανώσει εκδηλώσεις και συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στηρίζει έμπρακτα μέσα από δράσεις ευάλωτες οικογένειες και κυρίως παιδιά. Μερικές ακόμα κοινωνικές του δράσεις είναι η προσφορά στην εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, η δημιουργία τράπεζας αίματος, η ίδρυση βιβλιοθήκης σε κοινωφελή ιδρύματα και η οργάνωση δωρεών σε κοινωνικούς φορείς και ΑΜΕΑ. Αγαπά το padel,το Ποδόσφαιρο και τη Γυμναστική.Το πάθος του όμως και η προτεραιότητα του είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, για μια Χαλκίδα με ανθρώπινο παρόν και σύγχρονο μέλλον. «Εάν η καθημερινή ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας αποτελεί μια ουσιαστική λειτουργία της πολιτικής, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Σπύρου διαμορφώνειένα πλαίσιο συνεργασίας για μια νέα Χαλκίδα, περισσότερο ανθρώπινη, με κοινωνικές ευαισθησίες που θα λειτουργεί προς όφελος των πολιτών της, προσπαθώντας να αναδείξει και να επιλύσει τα ουσιαστικά τους προβλήματα. Σε αυτόν τον αγώνα θεωρώ ότι πρέπει να κινητοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που επιθυμούν την αλλαγή, οι ενεργοί πολίτες αυτής της Πόλης, οι οποίοι έχουν ένα όραμα για τον τόπο τους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές τους προτιμήσεις. Για τους λόγους αυτούς σας καλώ όλους άμεσα να συνδιαμορφώσουμε από κοινού την επόμενη μέρα για το δήμο της Χαλκίδας ανάγοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε πολιτική πράξη, σε πολιτική ευθύνη».

• Καφαντάρης Νίκος:
Ο Νίκος Καφαντάρης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα Οικονομία και Διοίκηση. Έχει διατελέσει μέλος του ΝΟΧ Χαλκίδας και μέλος της Εθνικής Ομάδας polo. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο συνδυασμό «Άμεσα», με όραμα να βελτιώσει τις αθλητικές υποδομές της πόλης και να βοηθήσει τους αθλητικούς συλλόγους. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Σέρρας Κωνσταντίνος:
Ο Κώστας Σέρρας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιούταν επί πολλά χρόνια με την εμπορία και εισαγωγή φορτηγών, αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργων. Είναι εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος στο Βασιλικό, μια περιοχή που αγαπά και μέσα από την συμμετοχή του στον συνδυασμό «Άμεσα» θέλει να συνεισφέρει στην αναβάθμιση της. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μπενέτου Βασιλική και έχουν αποκτήσει δυο γιους. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

• Λυκοτραφίτης Νίκος:
Ο Νικόλαος Λυκοτραφίτης είναι Συνταξιούχος του Δημοσίου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Δημητρίου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Διακατέχεται από έντονο αίσθημα εθελοντισμού συμμετέχοντας σε δράσεις του Ερυθρού Σταυρού και Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα. Πάντα τον ενδιέφερε η ενεργός συμμετοχή στα κοινά, καθώς πιστεύει ότι η δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας απαιτεί τον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των πολιτών. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

• Βούλγαρης Σπύρος:
Ο Σπύρος Βούλγαρης είναι συνταξιούχος εργολάβος οικοδομών. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Φύλλων και μέλος της εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Φύλλων. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΑΡΙΓΚ και Αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Οικοδόμων. Άμεσος στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού.

• Γεωργίου Παναγιώτης:
Ο Παναγιώτης Γεωργίου εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος(στη Βιομηχανία τροφίμων Παπαδοπούλου). Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρασφάλειας Φύλλων.Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ράζου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Θέλει να αλλάξει η καθημερινότητα του χωριού του με απλά και αυτονόητα πράγματα, όπως ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού, συχνή καθαριότητα και επισκευή δρόμων. Είναι κάτοικος Φύλλων.

• Μαντά Σταματία:
Η Σταματία Μαντά είναι Αρχαιολόγος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Βόλου. Η επαγγελματική της ιδιότητα ήταν το κίνητρο συμμετοχής στο συνδυασμό «Άμεσα», καθώς θέλει να εστιάσει στην μελέτη και ανάδειξη των ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων της πόλης και του χωριού της. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Κατοικεί στα Φύλλα.

• Αλεξίου Σταύρος:
Ο Σταύρος Αλεξίου εργαζόταν ως Μηχανολόγος – Τεχνολόγος Μηχανικός Σταθμών παραγωγής ΔΕΗ. Σπούδασε Μηχανικός Εμπορικού ναυτικού. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Ιπποβότες» και υπήρξε μέλος πολλών αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. Η αγάπη για την πόλη του, η τεχνολογική του εμπειρία σε διάφορους τομείς και η βαθιά γνώση του σε θέματα αθλητισμού και τουρισμού, εδραίωσαν την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Άμεσα» και να υπηρετήσει τις νέες ιδέες που αυτός πρεσβεύει. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Χάιτας Σωτήρης:
Ο Σωτήρης Χάιτας είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Στο παρελθόνήταν μέλος της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Χαλκίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά επειδή θέλει να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης μέσα από την καθημερινότητα, δίνοντας προσοχή στην καθαριότητα και την ενίσχυση του πράσινου. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Βαρσαμάς Σπυρίδων:
O Σπυρίδων Α. Βαρσαμάς είναι απόστρατος Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Αρχιφυλάκων και της Σχολής Μετεκπαίδευσης - Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπηρέτησε επί 38 έτη στην Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες θέσεις και βαθμούς, με τα περισσότερα στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου διετέλεσε και Διοικητής. Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ευβοίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και έχει πάρει μέρος σε Ειρηνευτικές Αστυνομικές Αποστολές του ΟΗΕ και της ΕΕ στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και στο Κόσσοβο. Η επιθυμία του να εργαστεί μέσα από έναν άλλο τομέα, αυτόν της αυτοδιοίκησης, τον οδήγησε στην συμμετοχή του στον συνδυασμό «Άμεσα». Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Ζωγράφου Ζαχαρούλα:
Η Ζαχαρούλα Ζωγράφου είναι οδοντίατρος και ενταγμένη στο Ε.Σ.Υ. στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσιάς, είναι μέλος του ΔΣ (ταμίας) στο Σύλλογο "Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα" και συμμετέχει σε συλλόγους και εθελοντικές ομάδες κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Κοντογιάννη και έχει δύο γιούς. Είναι μόνιμη κάτοικος Δροσιάς.

• Καλαγκάτσης Γιάννης (Δάσκαλος):
Ο Γιάννης Καλαγκάτσης γεννήθηκε στη Χαλκίδα από Χαλκιδέους γονείς και παππούδες. Είναι 60 ετών. Σπούδασε παιδαγωγικά και εργάζεται ως δάσκαλος τα τελευταία 39 έτη. Έχει εργαστεί σε σχολεία τόσο της Εύβοιας όσο και της επαρχίας, της Αθήνας αλλά και του εξωτερικού. Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης για πάνω από δέκα χρόνια. Έχει μια κόρη, την Μελίνα – Ανδριάννα Καλαγκάτση. Είναι ενεργό μέλος σε τέσσερις εθελοντικές οργανώσεις με θέμα πρόνοια – επισιτισμό, περιβάλλον και προσβασιμότητα, αναπηρία και παιδικό καρκίνο. Είναι πιστοποιημένος διασώστης και συμμετέχει ενεργά σε δύο εθελοντικές ομάδες διασωστών. Στα πλαίσια των εθνικών προγραμμάτων εκπαίδευσης έχει εκπονήσει ή και συμμετάσχει σε προγράμματα με θέμα την τοπική ιστορία, το πολιτιστικό αποτύπωμα της πόλης, την προσβασιμότητα, το θέατρο και την παράδοση.

• Στύλος Βασίλης:
Ο Βασίλης Στύλος εργαζόταν ως ταμίας στο Τμήμα του Λογιστηρίου στα Τσιμέντα Χαλκίδας. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής. Είναι εκλεγμένος Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Χαλκίδας. Εντάχθηκε στην ομάδα "ΑΜΕΣΑ", ώστε με γνώση, εμπειρία και συνεχές ενδιαφέρον να αξιοποιηθεί κάθε ευκαιρία ανάπτυξης προς όφελος των συμπολιτών του. H απόφαση του να διεκδικήσει την ψήφο των Χαλκιδέων στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, στην κοινότητα Χαλκίδας και πάλι, πηγάζει από το διαρκές ενδιαφέρον και την αγάπη του για την πόλη που ζει και θέλει να την δει να αναπτύσσεται και να μεγαλουργεί. Είναι πατέρας ενός γιου και μιας κόρης. Κατοικεί στη Χαλκίδα.

• Καρταλάς Παλαιολόγος (Λάκης):
Ο Παλαιολόγος Καρταλάς είναι ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομικών υλικών και μηχανημάτων έργου στην Παραλία Αυλίδας. Είναι παντρεμένος με την Ευρυδίκη Θεοδώρου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της επιθυμίας του αναπτυχθεί ο τόπος του και κυρίως να δοθεί βάση στην ανάπλαση της παραλίας της Αυλίδας, με σκοπό να γίνει ένας δυνατός τουριστικός προορισμός. Είναι κάτοικος Παραλίας Αυλίδας.

• Καλημέρης Κωνσταντίνος:
Ο ΚωνσταντίνοςΚαλημέρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Τσάλα και έχουν αποκτήσει 3 κόρες. Έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια ως πωλητής, αγαπά την επικοινωνία και την επαφή με το κόσμο, γεγονός που τον παρακίνησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Θέλει το Λευκαντί, στο οποίο κατοικεί με την οικογένειά του, να αναβαθμιστεί με την κατασκευή παιδικής χαράς και να αξιοποιηθεί το γραφικό λιμανάκι.

• Γεωργάκας Κωνσταντίνος:
Ο Κωνσταντίνος Γεωργάκαςείναι φοιτητής ΑΕΝ πλοιάρχων στην σχολή της Κύμης. Έχει υπάρξει μέλος της μαθητικής κοινότητας του Λυκείου του και τώρα είναι μέλος της σπουδαστικής κοινότητας της ΑΕΝ. Πιστεύει ότι η Χαλκίδα είναι μια πόλη με στρατηγική θέση γι’ αυτό και οφείλουν όλοι να νοιαστούν για την ανάπτυξη της, κυρίως οι νέοι με την ενεργό συμμετοχή τους στα κοινά. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Καλτσάς Γεώργιος:
Ο Γεώργιος Καλτσάς είναι γυμναστής. Είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ Σερρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σωματική Διάπλαση & Άρση Βαρών του πανεπιστημίου της Toulouse στη Γαλλία. Έχει συνεργαστεί με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ανθηδόνας και τον Πολιτιστικό ΣύλλογοΔροσιάς, οργανώνοντας διάφορα προγράμματα γυμναστικής για τους κατοίκους. Είναι υποψήφιος γιατί θέλει να αποτελέσει παράδειγμα για τα νέα παιδιά, με στόχο την στροφή τους προς στον αθλητισμό και την διοργάνωση αθλητικών δράσεων γι’ αυτά. Είναι κάτοικος Δροσιάς.

• Τουλίτσης Δημήτρης:
Ο Δημήτρης Τουλίτσης εργάζεται ως υπάλληλος στην Αεροπορική βιομηχανία. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, παίζοντας στην ομάδα των Λουκισίων. Πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά έχοντας ως άμεσο στόχο την ανάπλαση της παραλίας των Λουκισίων και τη διαμόρφωση του γηπέδου. Κατοικεί μόνιμα στα Λουκίσια.

• Σκλιάς Σωκράτης:
Ο Σωκράτης Σκλιάς είναι Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν. Ευβοίας & Μέλος του ΔΣ της ΔΟΑΠΠΕΧ (2020 έως σήμερα). Υπηρετούσε χρόνια στο τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας και ήτανκαι Γενικός Γραμματέας της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ευβοίας. Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος έχει διατελέσει την περίοδο 2007-2014 Αντιδήμαρχος υπεύθυνος θεμάτων Δημοτικής Αστυνομίας, Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Λαϊκών Αγορών, Υγιεινής& Ασφάλειας Εργαζομένων, Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής. Με όραμα να αξιοποιήσουμε ΑΜΕΣΑ τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Χαλκίδας, όπως μας τα παρέδωσε η φύση& η ιστορία, να φτιάξουμε τη Χαλκίδα της νέας εποχής, με μια νέα διακριτή κουλτούρα, αποφάσισε να συμπορευτεί στις επόμενες εκλογές με τον Γιώργο Σπύρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Καλαχάνη Κρυσταλλία:
H Κρυσταλλία Καλαχάνη σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα.Είναι εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό και δημόσιοτομέα. Παράλληλα έχει ιδρύσει το πολιτιστικό σύλλογο «MAD WATERS», που διοργάνωσε μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές συναντήσεις στην πόλη, καθώς και τον αθλητικό σύλλογο «ΔΙΩΝΗ» που δραστηριοποιείται στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας. Υπήρξε αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας το 2000 και 2004. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Ερατούς και του Μάριου. Οραματίζεται ένα καλύτερο Δήμο με σεβασμό στα παιδιά και στους νέους της πόλης.

• Κώστογλου Κωνσταντίνος:
Ο Κωνσταντίνος Κώστογλου εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Θερμοϋδραυλικός & Συντηρητής εγκαταστάσεωνθέρμανσης – Τεχνικός υγραερίου των ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ Χαλκίδας. Παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε τοπικές ομάδες, όπως ο Αστέρας Βατώντα, ΑΕ Χαλκίδας και ΠΑΟ Κανήθου. Ως νέος άνθρωπος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για μια καθαρή και βιώσιμη πόλη. Είναι κάτοικος Νέας Αρτάκης.

• Μπαντούνας Γιώργος:
Ο Γιώργος Μπαντούνας γεννήθηκε καιμεγάλωσε στον Πειραιά. Παντρεύτηκε στη Χαλκίδα όπου και ζει μόνιμα από το 1980. Σπούδασε στην Αθήνα και εργάστηκε στο Μικροβιολογικό - Βιοχημικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ασχολήθηκε ενεργά με το συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο της υγείας για περισσότερα από 35 χρόνια. Έχει εκλεγεί τέσσερις φορές Δημοτικός σύμβουλος (2003 - 2006) (2007 - 2010) (2014 - 2019) (2019 – 2023) και μία φορά Περιφερειακός σύμβουλος (2010 - 2014). Διετέλεσε ΑντιδήμαρχοςΈργων και Τεχνικού Προγράμματος (2005-2006), Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης (2014-2017) και έχει και μία θητεία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων (2017-2019). Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ του Γιώργου Σπύρου.

• Λαμπροπούλου Ελένη:
Η Ελένη Λαμπροπούλου είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και μένει στην Παραλία Αυλίδας. Έχει υπάρξει μέλος του Συλλόγου «Οι φίλοι της Αυλίδας». Η αγάπη της για αυτό το υπέροχο αλλά ξεχασμένο μέροςτην οδήγησε στο να ακολουθήσει την ομάδα Άμεσα και να προσπαθήσει να φτιάξει μια όμορφη και καθαρή Αυλίδα.

• Νικολοπούλου – Παλαιολόγου Μαρία:
Η Μαρία Νικολοπούλου-Παλαιολόγου είναι δικηγόρος –οικονομολόγος & μέλος του δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας. Έχει διατελέσει Διευθύντρια της Διεύθυνσης της Επιθεώρησης Εργασίας Ν. Ευβοίας και Περιφερειακή Διευθύντρια του Υπουργείου Εργασίας (ΣΕΠΕ) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας & Ευβοίας. Έχει σπουδάσει Οικονομικές & Πολιτικές στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και Νομική στο ΕΚΠΑ. Ήταν μέλος του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς & Ευβοίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων, ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Παλαιολόγο Γεωπόνο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Ευβοίας και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Σπανός Γιώργος:

Ο Σπανός Γιώργος γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Αφράτι. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Φαίη Χατζηαντωνίου και έχουν δυο κόρες. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Βασιλικό και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ληλαντίου και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Ληλαντίου. Ως μέλος αθλητικών, θεατρικών και χορευτικών συλλόγων, καθώς επίσης και συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, μέλημα του είναι η ανάπτυξη και η στήριξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και του τουρισμού στο Δήμο μας.

• Σιγανός Αλέξανδρος: 

Ο Αλέξανδρος Σιγανός είναι ιδιωτικός Υπάλληλος και Πρόεδρος της εταιρίας Κ.Ο.Ι.Ν.Σ.Ε.Π ΣΤΕΛΛΑ. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής ΟΑΕΔ με ειδικότητα Μηχανολόγος. Ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο γι’ αυτό και έχει υπάρξει διοικητικό μέλος των ομάδων ΑΟ Χαλκίς, Αβαντίδες και Προποντίδα. Με έννοια την προσφορά υπηρεσιών στο πολίτηκαι την επίλυση καθημερινών προβλημάτων αποφάσισε να είναι υποψήφιος με την ομάδα Άμεσα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 3 κόρες. Μένει στη Χαλκίδα.

• Λόλας Στέφανος: 

Ο Στέφανος Λόλας είναι ιδιωτικός υπάλληλος & δάσκαλος παραδοσιακών χορών. Είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδικότητα ψυκτικού και έχει σπουδάσει Ηχοληψία & Μουσική Παραγωγή στις σχολές του ΑΝΤ1 ΜΕDIA LAB. Παράλληλα είναι δάσκαλος παραδοσιακών χορών του συλλόγου «Αναπάλη» και των πολιτιστικών συλλόγων Καμαρίου, Αρέθουσας & Χαραυγής. Πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος γιατί θέλει να αναπτυχθεί ο τομέας του πολιτισμού και των παραδόσεων στη πόλη του που έχει μεγάλη ιστορική & πολιτισμική κληρονομιά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι κάτοικος Ν. Αρτάκης.

***

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA