Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Σπύρου που ανακοινώθηκαν (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Σπύρου που ανακοινώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» συνεχίζει τον Ιούλιο, όπως και τους προηγούμενους μήνες, να ανακοινώνει επίσημα τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023...

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr την Δευτέρα (03-07-2023) οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

• Ζαφειρία (Ρούλα) Ματζάνα:
Η Ζαφειρία (Ρούλα) Ματζάνα είναι μόνιμη κάτοικος Νέας Αρτάκης, με γονείς πρόσφυγες της Αρτάκης Κυζίκου. Είναι ενεργή πολίτης με μακροχρόνια παρουσία στα κοινά. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αρτάκης για τρεις τετραετίες. Εκλεγμένη για τρείς τετραετίες στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Αρτάκης. Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης 2014 – 2019. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Παραρτήματος Ε.Γ.Ε. Νέας Αρτάκης. Με αγάπη για τις παραδόσεις της χαμένης πατρίδας πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Λαογραφικού Μουσείου της Νέας Αρτάκης.

• Αντωνία Σταμέλου:
Η Αντωνία Σταμέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Παραλία Αυλίδας. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και επαγγελματικά ασχολείται με επιχειρήσεις Γυμναστηρίου και εστίασης. Την ενδιαφέρει η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ιδιαίτερα η δημιουργία χώρων άθλησης και παιδικών χαρών. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού και κάτοικος Παραλίας Αυλίδας.

• Αλέξανδρος Γεωργάκας:
Ο Αλέξανδρος Γεωργάκας είναι 58 ετών και ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και κατοικεί στο κέντρο της Χαλκίδας. Επιθυμία του να αλλάξει η καθημερινότητα της πόλης και να βελτιωθεί προς όφελος όλων των δημοτών, με πρώτο στόχο την καθαριότητα, το πράσινο, το κυκλοφοριακό και την δημιουργία χώρων στάθμευσης.

***

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA