Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Τέλη Ιουλίου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου, με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ», συνεχίζει ασταμάτητα τις ανακοινώσεις υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023...

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

• Λένα Σκαρλή – Μέκρα:
H Λένα Σκαρλή – Μέκρα είναι Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι απόφοιτη του ΕΚΠΑ του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Επί χρόνια διατηρούσε το γυμναστήριο Energy στην Αμάρυνθο και κατόπιν έχει εργαστεί ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο Δήμο Χαλκιδέων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Την διακρίνει η πλούσια εθελοντική της δράση. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μέκρα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Θέλει να συνεχίσει να είναι ενεργή στα κοινά, γι’ αυτό στηρίζει τον Γιώργο Σπύρου που ενώνει πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Ξεκινάει λοιπόν μια νέα πορεία, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Στόχος της είναι να δημιουργηθεί ένας δήμος ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ασφάλειας, τουριστικών και περιβαλλοντικών υποδομών.

• Τουχτίδης Βασίλης:
Ο Βασίλης Τουχτίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Επίσης επί 40 χρόνια είναι Πρόεδρος του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Ιωάννης Χαλκίδας» και έχει υπάρξει πρόεδρος και του 3ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας. Επί 25 έτη ασχολείται με τα κοινά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας ( 2005- 2006 & 2014-2019). Η εμπειρία του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνδυασμό με το αίσθημα προσφοράς στην πόλη του είναι το βασικό κίνητρο για την ένταξη του στο συνδυασμό ΑΜΕΣΑ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες, δικηγόρους στη Χαλκίδα.

• Ανυφαντής Σωτήρης:
Ο Σωτήρης Ανυφαντής είναι Συνταξιούχος της ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Επιτροπή υγιεινής και ασφαλείας της ΕΑΒ, μέλος του Εργατικού κέντρου Θήβας και μέλος της ΠΟΕΜ. Τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει υπάρξει Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ και Πρόεδρος στον οργανισμό του ΔΟΠΠΑΧ. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες. Λόγω της εμπειρίας του από τις θέσεις που κατείχε, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει τις υπάρχουσες συνθήκες στον τομέα της Πρόνοιας του Δήμου μας.

• Σαμαρτζής Αντώνης:
Ο Αντώνης Σαμαρτζής γεννήθηκε και διαμένει στον Μύτικα. Είναι συνιδρυτής με την σύζυγό του, της επιχείρησης Βιβλιοπωλείο - Τυπογραφείο η οποία λειτουργεί από το 1988.Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός. Έχει εργαστεί επί μια δεκαετία στα τυπογραφεία της εφημερίδας "Πανευβοϊκόν Βήμα" και περιστασιακά ως δημοσιογράφος-αθλητικογράφος. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα, Πρόεδρος, Γεν.Γραμματέας, έφορος αγώνων και μέλος Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Εύβοιας, ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας & μέλος χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής. Επιθυμεί την ανάπτυξη του Μύτικα και θέλει μέσα από την συμμετοχή του στις εκλογές να καταφέρει να πετύχει την αναβάθμιση της καθημερινότητας της περιοχής του. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σιμιστήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

• Σπυριδάκης Παναγιώτης:
Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μύτικα Χαλκίδος. Εδώ και 15 χρόνια μένει στα Δύο Δέντρα. Έχει σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων σε τεχνική επαγγελματική σχολή και έχει αποκτήσει δίπλωμα αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία 25 χρόνια διατηρεί μαζί με την σύζυγο του στο κέντρο της Χαλκίδα, το αρτοποιείο «ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ». Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά μια κόρη 14 ετών και έναν γιο 7 ετών. Αποφάσισε να στηρίξει τον Γιώργο Σπύρου γιατί θέλει και αυτός με τη σειρά του να συμβάλει συλλογικά στον τόπο του, το Ληλάντιο, γιατί είναι ένας τόπος ιστορικής σημασίας και με μεγάλες προοπτικές.

• Αλεξίου Κατερίνα:
Η Κατερίνα Αλεξίου είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζουμή και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Χαλκίδας με ειδικότητα «Μηχανογραφημένο Λογιστήριο» & κάτοχος Πτυχίου «Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου». Έχει εργαστεί στον τομέα τηςγραμματειακής υποστήριξης σε μεγάλες εταιρίες Α.Ε., Ο.Ε.Ε.Ε. & Ε.Π.Ε, τηλεοπτικές παραγωγές και στον ALPHA στην εταιρία του Κων/νος Λαζόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. Θέλει να αλλάξει η εικόνα της πόλης μας και κυρίως της περιοχής στην οποία διαμένει, τον Μπαταριά, ώστε να γίνει προσβάσιμη για όλους, γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργο Σπύρου στις επερχόμενες εκλογές.

• Μαραγκός Δημήτρης:
Ο Δημήτρης Μαραγκός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Τόλια Βασιλική και έχουν αποκτήσει μια κόρη. Σήμερα εργάζεται ως χειριστής μηχανών έργων σε Ναυτιλιακή εταιρία αλουμινίου. Ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι για να βοηθήσει στην προσπάθεια βελτίωσης της πόλης και των υποδομών της. ΕΝΕΡΓΑ ….ΑΜΕΣΑ».

• Θεόδωρος Λύκος:
Ο Θεόδωρος Λύκος κατάγεται και μένει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και επί δυο τετραετίες είναι εκλεγμένος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αγίου Νικολάου. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο κλάδο Στέλεχος Υποδομών & Ασφαλείας του ΙΕΚ Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φράγκα και έχουν αποκτήσει 1 κόρη. Εμπιστεύεται το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου και συμμετέχει στις εκλογές για να κάνει την κοινότητα το δεύτερο σπίτι του πολίτη, ένα σπίτι με ανοιχτές πόρτες σε όλους για άμεση καταγραφή και λύση των προβλημάτων τους.

• Προκόπης Γκάβαλης:
Ο Προκόπης Γκάβαλης κατάγεται από το Βασιλικό. Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων έργων. Ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει στις ποδοσφαιρικές ομάδες «Λήλας» Βασιλικού και Αφρατίου. Ως νέος άνθρωπος επιθυμεί μια άμεση αλλαγή για τη πόλη του, η οποία να έχει στο κέντρο της τα νέα παιδιά και την δημιουργία δράσεων και υποδομών γι’ αυτά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Μένει μόνιμα στο Βασιλικό.

***

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA