Δεν του άσκησε ούτε δίωξη: Ελεύθερο άφησε ο Εισαγγελέας τον 45χρονο αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο Σύριο - «Σκόνταψα, εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον πέτυχαν τυχαία οι σφαίρες...», δήλωσε παρουσία του δικηγόρου του - Μαζεύτηκαν και αστυνομικοί συνδικαλιστές για να τον υποστηρίξουν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δεν του άσκησε ούτε δίωξη: Ελεύθερο άφησε ο Εισαγγελέας τον 45χρονο αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο Σύριο - «Σκόνταψα, εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον πέτυχαν τυχαία οι σφαίρες...», δήλωσε παρουσία του δικηγόρου του - Μαζεύτηκαν και αστυνομικοί συνδικαλιστές για να τον υποστηρίξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερο «πουλί» ο 45χρονος αστυνομικός που σκότωσε τον 20χρονο άοπλο Σύριο, ο οποίος ήταν πεζός και προσπαθούσε να διαφύγει επειδή τον καταδίωκαν αστυνομικοί για μία κλοπή αυτοκινήτου, λίγο έξω από τη Λάρισα (δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη ανάρτηση)...

Με απόφαση του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας ο 45χρονος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή το απόγευμα (09-07-2023) και διατάχθηκε απλά μία προκαταρκτική εξέταση.

Ο 45χρονος αστυνομικός, παρουσία του δικηγόρο του, υποστήριξε στον Εισαγγελέα ότι σκόνταψε, εκπυρσοκρότησε το όπλο και όλο τυχαίως οι σφαίρες κατέληξαν στο στήθος του 20χρονου Σύριου τον οποίο καταδίωκε μαζί με τους συναδέλφους του.

Ο Εισαγγελέας πείστηκε και τον άφησε ελεύθερο...

Την ίδια ώρα και η υπόθεση αυτή έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου και έχουν προκληθεί αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος του αστυνομικού, ονόματι, Δημοσθένης Γούλας, δήλωσε στις κάμερες έξω από τα δικαστήρια χαρακτηριστικά:

O Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση... Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη. Δεύτερον, όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο Εισαγγελέα, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Ήδη ο εντολέας μου είναι ελεύθερος. Δεν έχω δικαίωμα να σας πω περισσότερα επί της υποθέσεως και της ποινικής δικογραφίας διότι η υπόθεση εξελίσσεται αυτή τη στιγμή...»

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA