Κατέληξε σε νοσοκομείο ο 54χρονος σεκιουριτάς που ξυλοφορτώθηκε άγρια από άγνωστους ληστές (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κατέληξε σε νοσοκομείο ο 54χρονος σεκιουριτάς που ξυλοφορτώθηκε άγρια από άγνωστους ληστές (ΦΩΤΟ)

Ο 54χρονος σεκιουριτάς (φωτο πάνω) που είχε ξυλοφορτωθεί άγρια, πριν λίγα 24ωρα, από άγνωστους ληστές σε εργοτάξιο κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Θριάσιο που νοσηλευόταν, όπου είχε χαρακτηριστεί κλινικά νεκρός από τους γιατρούς...

Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 15 Ιουλίου 2023, στον 54χρονο σεκιουριτά, ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου. Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο. Ο 54χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Οι άγνωστοι ληστές αφού τον χτύπησαν με απίστευτη βία έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά τον ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 54χρονος, όπως έγινε γνωστό, ήταν μόνος του σε όχημα εκείνη την ώρα, που δεν διέθετε κουμπί πανικού, ούτε gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA