Κατέρρευσε τεράστια Γέφυρα στην Πάτρα εν ώρα εργασιών: Καταπλάκωσε πεζούς! Νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κατέρρευσε τεράστια Γέφυρα στην Πάτρα εν ώρα εργασιών: Καταπλάκωσε πεζούς! Νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε τμήμα μεγάλης Γέφυρα της Πάτρας στην περιοχή Μποζαΐτικα εν ώρα εργασιών συντήρησης που γίνονταν το μεσημέρι της Κυριακής (23-07-2023) και μέσα στον καύσωνα κάτι που προκαλεί περαιτέρω ερωτήματα για την τραγωδία...

Η Γέφυρα είναι μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων και κατά την διάρκεια των εργασιών υπήρχε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον δύο νεκρούς, 8 τραυματίες αλλά και εγκλωβισμένους (ανάμεσα τους και εργαζόμενοι).

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των εργασιών συντήρησης αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της Γέφυρας με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να καταπλακώσει πεζούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και το ρεπορτάζ του MEGA, ακούγονται φωνές κάτω από τα συντρίμμια. Κάτω από την Γέφυρα εκείνη την ώρα φέρονται να βρίσκονταν και Ρομά, οι οποίοι, ορισμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι μάζευαν σίδερα κάτω από τη γέφυρα, ενώ άλλες ότι είχαν βρει καταφύγιο από τον καυτό ήλιο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, όπως και διασώστες της ΕΜΑΚ με σκύλους.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας μπαίνει και το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA