Νικητές Διαγωνισμού EviaZoom.gr: Αυτοί είναι οι τυχεροί/ες που θα δουν δωρεάν την παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νικητές Διαγωνισμού EviaZoom.gr: Αυτοί είναι οι τυχεροί/ες που θα δουν δωρεάν την παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμη διαγωνισμός του EviaZoom.gr...

Οι 5 νικητές - νικήτριες που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις την μουσικοθεατρική παράσταση «40+Βγαίνω!» με τον Θανάση Αλευρά που θα παιχτεί στη Χαλκίδα και στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ώρα 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023 είναι οι εξής:

1) Elena Kartelia

2) Βιβή Γιαννοπούλου

3) Ιωάννης Σμης

4) Antonia Xaina

5) Sofia Palog

Οι νικητές / νικήτριες θα επισκεφθούν απλά τα εκδοτήρια στο θέατρο «Ορέστης Μακρής» και δίνοντας μόνο τα στοιχεία τους, θα δουν δωρεάν την θεατρική παράσταση μαζί με ένα άλλο άτομο της επιλογής τους.

***

Λίγα λόγια για την παράσταση...

«Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς στην πρώτη του καλοκαιρινή περιοδεία με την προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση που γνώρισε τεράστια επιτυχία!

Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός

Μουσική Επιμέλεια: Αντώνης Σκόκος

Συμμετέχουν: Idra Kayne - Jerome Kaluta

Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις του στo VOX, αλλά και τα τηλεοπτικά "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά, ένα παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο, μουσικοσατυρικό πρόγραμμα!

"40+Βγαίνω!"

Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ που ο Θανάσης Αλευράς σχεδίαζε να το κάνει όταν έκλεινε τα 40 του χρόνια, αλλά, λόγω του ιού, κάθε χρόνο αναβαλλόταν! Φέτος όμως έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Βέβαια είναι πια 43, αλλά δεν του πήγαινε η καρδιά να αλλάξει τον τίτλο.

Όπως λέει και ο ίδιος "Αν το έγραφα 43+Βγαίνω, θα ακουγόταν σαν νούμερο παπουτσιού, άλλωστε το ομότιτλο τραγούδι της έναρξης το είχε ήδη γράψει ο φίλος μου Αντώνης Θυσιάδης και το είχε μελοποιήσει ο Νίκος Μερτζάνος. Έτσι είπα ο τίτλος να γίνει "40plusΒγαίνω" .

Ένα αυτοβιογραφικό ταξίδι μέσα από προσωπικές ιστορίες που είναι συγχρόνως και ένα αφιέρωμα στην ξακουστή γενιά του "80".

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 18 € • Ταμείο: 20 €

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA