Παραιτήθηκε από Yπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης που έκανε διακοπές στη Πάτμο ενώ η Ελλάδα καιγόταν - Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παραιτήθηκε από Yπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Νότης Μηταράκης που έκανε διακοπές στη Πάτμο ενώ η Ελλάδα καιγόταν - Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου (ΦΩΤΟ)

Την παραίτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (28-07-2023) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έκανε διακοπές στην Πάτμο ενώ η Ελλάδα καιγόταν σύμφωνα με δημοσιεύματα...

Στην θέση του Νότη Μηταράκη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος εκλέγεται βουλευτής στη Φθιώτιδα, ενώ είχε διατελέσει και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού που εστάλη στο EviaZoom.gr αναφέρει τα εξής:

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο».

Ο Νότης Μηταράκης: Ο Γιάννης Οικονόμου: Το δημοσίευμα της «Καθημερινής» που «έκαψε» τον Μηταράκη...

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε σήμερα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Καθημερινής» στη στήλη «Θεωρείο» του Σταύρου Γ. Παπαντωνίου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Νότης Μηταράκης βρισκόταν σε διακοπές τις ημέρες που καιγόταν η Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νότης Μηταράκης ήταν στην Πάτμο.

«Ούτε η "κήρυξη πολέμου" ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά...», γράφει η εφημερίδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA